Last news in Fakti

1 Декември, 2015 00:05 1 435 0

Анджелина Джоли: С Брад се караме за глупости

  • джоли-
  • пит-
  • скандали-
  • деца

Най-известното холивудско семейство Анджелина Джоли и Брад Пит най-често се карат за глупости. Това разкри актрисата в откровено интервю за вестник "Observer".

"Понякога скандалите ни са наистина абсурдни. Дори сега като се сетя се смея. И двамата сме доста опърничави и държим на своята истина за нещата. Но това е добре, защото така бракът се поддържа жив.", призна Джоли.

"Ние имаме много деца и скандалите ни определено достигат и до тях. Но аз и Брад сме с ясното съзнание, че децата ни чуват, затова никога не преминаваме границата на приличието.", заяви актрисата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА