Last news in Fakti

30 Ноември, 2015 23:30 3 670 2

Лондончанин плати близо 3,700 паунда за паркинг

  • лондончанин-
  • паркинг-
  • евро

Гражданин на британската столица Лондон остана слисан след като видя, че е "удостоен" със сметка за паркинг от близо 3,700 паунда, информира Evening Standard. 

32-годишният мъж се разхождал на фестивала "Зимната страна на чудесата" в "Хайд Парк" със семейството си, но истинското "чудо" тепърва го чакало в подземния гараж, където е паркирал автомобила си... 

По-късно е установено, че цялото недоразумение се дължи на системна грешка. На всичко отгоре, лондончанинът дори резервирал предварително паркомястото за целия ден, и то само за 7.50 британски лири.

Въпреки това, гражданинът трябвало да плати наложената "санкция", преди да може да вземе колата си. Едва след няколко дни перипетии и спорове, от фирмата-собственик на гаражите му върнали сумата, поднасяйки извиненията си.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЗУКА

    0 1 Отговор
    Боли го гъ.а - те тея имат пари .Ще си поспи на работното място месец само за тези парички щото е БРИТИШ и го мързи да диша а тук в БГ ще си съдираш задника 2 години за такава сума !И затова са виновни ТЕЗИ ГАД.ВЕ В ИЗМИСЛЕНИЯ НИ ПАРЛАМЕНТ !!!!!!
  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    Но от прочетното излиза, че там са същите малоумници като нашите. Защо първо трябва да плати за да си вземе колата, а после с дни да се "бори" за правата си. Къде е логиата? И ако няма пари, колата му остава арестувана, а той и семейството му си тръгват с автобуса. Същите идиоти са като нашите, само че без разлика.