Last news in Fakti

2 Декември, 2015 05:45 5 127 10

Кари Фишър: Трябваше да сваля килограми за Star Wars

  • фишър-
  • star wars-
  • принцеса лея-
  • отслабване

Легендарната актриса Кари Фишър, която се превъплъти в принцеса Лея от култовата поредица "Star Wars", заяви, че е трябвало да сваля килограми, за да може да изиграе още веднъж образа в дългоочакваното продължение на филма. 59-годишната актриса обаче, остро разкритикува представите в Холивуд, че всеки трябва да е с изваяно тяло.

"Нищо в Холивуд не се е променило. Стереотипът, че актрисите трябва да са слаби и изваяни, остава същият, а това наистина е жалко. За да участвам в последния филм от поредицата Star Wars трябваше да сваля цели 16 килограма. Та аз съм на 59-години! Както можете да предположите това ми бе изключително трудно.", заяви пред списание "Good Housekeeping" Фишър. 

"Шефовете на продукцията искаха само 2/3-ти от мен!", пошегува се екранната принцеса Лея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРОСТОТИЯ

    2 2 Отговор
    kato ne ti haresva honorara za 16 kg. NE UCHASTVAI
  • 2 сс

    1 1 Отговор
    това се нарича характер шушумиги мамини , тук не става вапрос за хонорара а за себеуважение което на вас мамини ви липсва

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    1 2 Отговор
    Я беж бе - ако харесваш секс с прасета ние НЕ !Една жена требе да изглежда добре ВИЗУАЛНО ,представям си тази щом се е наложило да свали 16 килограма за да добие приемлив за снимките на филма как се е била разплула преди ! Възрастта имайки впредвид коя е тази жена и факта че е богата не я оправдава за килограмите и нали ? Напротив трябвало е да се поддържа през цялото време най малкото поради имиджа и на звезда - нещо което е можела спокойно и да си позволи защото има КИНТИ ! Реве за килограмите а за тлъстия хонорар нищо не казва разглезената ку.ка !!!!!!! ТАКАВА НЕ Я СЪЖАЛЯВАМ НИКОГА !!!!!!
  • 4 gostotburgas

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "сс":

    Не става въпрос за хонорара,но се е навела и е отслабнал 16 килограм.Та за какво себеуважение става на въпрос след като вече е гушнала парите.
  • 5 lock

    1 2 Отговор
    като не и се отслабва да не играе принцеса, да ходи на кастинг за мис пиги

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Люк Скивайлокър

    1 0 Отговор
    Това означава ли че няма дебели принцеси ?
  • 8 lock

    0 1 Отговор
    има, ама в ориента. персонажа си е с тънка принцеса и на зрителите не им минават номера, че джаба я охранил докато била в плен
  • 9 Аквински

    0 1 Отговор
    Ми да си беше останала крава и да не беше гушнала тлъст хонорар от филма, ама-ха...
  • 10 Гостенката

    1 0 Отговор
    Да ви се чуди човек на злобата. Много ми е интересно вие как изглеждате - като чета какво пишете, представям си ви като смотани, комплексирани момченца (а може би и някой и друг импотентен чичко), с които само някоя много отчаяна жена би легнала. И затова си изливате злобата в интернет.
    Да, Кари Фишър наистина е пълна. А Марлон Брандо не беше ли през последните години? Ами Джак Никълсън? А Любо Нейков не е ли? Проблемът е, че има прекалено много изисквания за това как трябва да изглеждат жените, докато мъжете могат спокойно да са дебели и грозни. Мъжът се преценява според таланта и интелекта си. Жената, ако е грозна, няма значение какви качества притежава. Ако прочетете пак статията (и ако не сте прекалено тъпи), ще видите, че точно от това се възмущава актрисата. От това би трябвало да се възмущаваме всички.