10 Февруари, 2016 00:04 1 317 0

Хю Джакман призова към битка с рака

  • джакман-
  • рак-
  • кожа-
  • селфи

Актьорът Хю Джакман беше диагностициран с карцином на кожата в края на 2013 година. Преди ден, австралийската звезда публикува селфи в Instagram, чрез което отново призовава хората да ползват слънцезащитни кремове.

Джакман е абсолютно открит за неговата битка с рака на кожата, въпреки че е бил шокиран от диагнозата. „В Австралия заболяването е доста често, а аз никога не носех слънцезащитни кремове”, признава актьорът.

Заедно с петно ​​на носа му, той е имал и ракови клетки, които са отстранени от рамото му. Базално - клетъчния карцином е най-често срещаната форма на рак. Почти 3 милиона случаи са диагностицирани в САЩ всяка година.

"Аз ходя на прегледи на всеки три месеца”, споделя звездата от „Престиж”. "Моят лекар казва, че най-вероятно ще има и още засегнати места, но ако това е моят кръст в живота, аз с щастие ще си го нося”, казва още за диагнозата си Хю Джакман.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА