10 Февруари, 2016 00:31 1 892 0

Рапърът DMX влезе в болница

  • dmx-
  • болница-
  • здравословно състояние

Рапърът DMX е приет по спешност в болница предаде сайтът "TMZ". Изпълнителят почувствал силни болки в гърдите и недостиг на въздух. Рапърът е бил в хотелската си стая в Ню Йорк. DMX е бил откаран в неуточнена близка болница, където в момента се лекува.

Миналата година изпълнителят беше осъден на 6 месеца затвор заради отказа си да плаща детски издръжки. След пускането му той беше арестуван отново, този път заради обида към съда. Минали провинения на музиканта са още невъздържано поведение на летище, злоупотреба с наркотици и шофиране пиян.

Първите 5 албума на DMX дебютираха на първа позиция в класацията на „Билборд”, но от известно време кариерата му следва упадъка на личността му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА