Last news in Fakti

15 Март, 2016 01:33 4 093 8

Професор по химия разкрит като порно звезда

  • професор-
  • разкрит-
  • звезда

Никълъс Годард е подал оставка след разкритията

Професор по химия в британски университет е подал оставка, след като се разбра, че е участвал в редица порно филми, съобщи „Metro”.

61-годишният Никълас Годард преподава в Университета в Манчестър. Той е изпълнявал нормално своите задължения, преди негови студенти да го разпознаят в някои от филмите, в които участва. В някои от лентите професора има сексуален контакт с момичета, които са с 40 години по-млади от него. Това е предизвикало разследване по случая.

Според изявление на университета Годард е подал оставка. Той напуска ефективно поста си от 1-ви април. До тогава задълженията му ще бъдат поети от други преподаватели.

„В нашето общество има огромно лицемерие, относно хората, които гледат порнография и се изказват против хората, които участват в нея. Защо студентите харесват да гледат тези филми, но не харесват да виждат хората, които играят в тях“, попита Годард. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 0 Отговор
    Наистина е пълно лицемерие! Що за общество е това - ако си п....л ще те издигнат на пиедестал, а ако човек прави секс с жени пред камера е някакво страшно провинение?!
  • 2 mediator37

    3 0 Отговор
    Келешчетата са завидяли на професора , че дъни млади к..ки, а те не могат да го вдигнат от дрога и алкохол.
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Абсурдно е, след като е преподавал толкова време, реномиран е, и очевидно си е вършел работата, защо да не може да се забавлява в извън работно време?
    Дали го снимат или не, все тая, щом редовно си води лекциите. Тръгнали да сеят морал, а в същото време са гледали порното му. Е щом го гледат: щом не е морално да се участва, трябва да не е морално да се гледа също?!? Всички, които са гледали, трябва да напуснат и те университета, не е ли така?
    И коментар едно е прав: гейовете ги величаят, хвалят отвратителното им поведение, маниерничане и разврат, като го обявяват за нещо напълно нормално, а природо-натуралното правене на секс е морално-уронващо поведение.
    Сбъркана работа?

    Коментиран от #7

  • 4 Ягода

    0 0 Отговор
    И едното, и другото не приемам за нормално.
  • 5 navi

    0 0 Отговор
    професора е пич, завиждат му нищо че е дърт.
  • 6 бучахавестинио

    0 0 Отговор
    Яко тъпо наистина! Тва също като с онова момиче студентката в щатите, некъв неин колега чикяр е лъскал на клипчета и я е разпознал и после я е издънил! .ахти и смотаняка ... било го е яд че колежката му ше е само в неговата ч...я ха ха ха! Аз ако имам такава колежка че я налазим за норматив, пък и да даде едно рамо да уреди некое филмче и аз ... хем е.@л хам некой лев взел.
  • 7 шмъркам гипс и си пея хабиби

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Е па кой че ти фали п...рунгелите? Само бой ги опраа . Ако ти ги опрааш и са фалиш после, тва е друго!!
  • 8 Хетеро forever

    0 0 Отговор
    Ами в Европа вече е нормално да си от левия бряг, това се толерира и се защитава. Все по нетрадиционно е да имаш вземане даване с жени и да си хетеро. Сигурен съм, че ако видеото беше гей стил никой нямаше да го пипне,но нали мацките били с 40 години по-малки.... Ми той нали не ги е изнасилил, какъв е проблема значи????