Last news in Fakti

20 Април, 2016 09:59 1 716 1

Любовно писмо на Тупак отива на търг

  • тупак-
  • писмо-
  • търг

Писмо, написано от рапъра Тупак Шакур, в което той говори за любовта си към музиката на Принс и за тъгата си по провалена любов, се продава на търг, пише сайтът "TMZ". Текстът е от 1988 г. и е адресиран до неизвестно момиче от класа по актьорско майсторство на Тупак.

В него той пише: „Както скоро ще разбереш, аз не пестя думите си. Казвам това, което чувствам. Така че, ако нещо, което кажа, те изплаши, моля те не се паникьосвай, защото аз често ставам прекалено емоционален“.

В писмото той говори и за силното си възхищение към музиканта Принс. Очаква се любовното писмо на Тупак, както и отговорът на момичето, до което пише, да съберат на търга „Моменти във времето“ ( Moments in Time) 35 000 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nigg

    0 0 Отговор
    Уважавам Тупак, бил е умен и талантлив човек, жалко че го убиха. И то го застреля някакъв негър...веднъж от племето им ще излезе някой умен и те сами ще си го убият.