Last news in Fakti

29 Април, 2016 01:29 5 803 2

Кати Прайс: Първият ми път беше на 16

  • кати прайс-
  • секс-
  • 16

Тя разкри, че майка й е пазила стриктно девствеността й

Бившият британски модел Кати Прайс разкри, че е изгубила девствеността си, когато е била на 16 години, съобщи „Метро“.

„Майка ми постоянно ми повтаряше, че не трябва да губя девствеността си, докато не навърша 16. Направих това след един концерт на East 17. Беше точно на 16-ия ми рожден ден. Точно на деня. Реално бях закъсняла, дори за ученичка. В училище имах репутацията на фригидна и студенокръвна. Вкаменявах се само при вероятността да целуна някой“, заяви Прайс.

Тя говори и за това, кога смята, че е подходящо да децата й да имат сексуални контакти за първи път.

„Синът ми Джуниър е обсебен от момичетата. Всичките му приятели са. В тези дни те знаят толкова много за всичко. Ще бъда стриктна като майка си. Мисля, че той трябва да е на 16, за да може момиче да се навърта край него. Може би трябва да е дори по-голям, за да може тя да остава в къщи през нощта“, заяви Прайс. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    КВО НИ ИНТЕРЕСУВА СЕКСУАЛНИЯ ТИ ЖИВОТ
    РАЗКРАЧИЛА СА КАТО ПИКАЕША КРАВА
  • 2 Кати Прайс

    1 0 Отговор
    Само Внимавай какво пишеш за мен,ОК?