Last news in Fakti

3 Май, 2016 00:30 1 662 0

Тейлър Суифт и Селена Гомес заедно на бал

  • суифт-
  • гомес-
  • бал-
  • кавалерство-
  • харис

На Селена Гомес ѝ писна от неудачите в любовта и затова реши да заложи на компанията на верните си приятелки. На едно от най-зрелищните събития в шоубизнеса – Мет Бал, известно още като „Галата на костюмите“, хубавицата смята да се появи под ръка не с друг, а с най-близката си дружка Тейлър Суифт.

Двете колежки планират да провокират истински фурор и са решени да се забавляват максимално и то без мъжка компания.

„Отиваме заедно. Ще бъде много весело. Това е като училищен бал на модата“, коментира събитието Гомес. Мет Бал ще се състои на 1 май по традиция в музея Метрополитън в Ню Йорк. Не е ясно дали половинката на Суифт Калвин Харис също ще бъде сред гостите, но дори да е така, Тейлър нямала проблем да посвети вниманието си на самотната си приятелка Селена.

Двете се познават от години и макар да са конкурентки в ожесточения бранш, съумяха да създадат едно здраво и искрено приятелство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА