Last news in Fakti

6 Май, 2016 21:11 1 817 1

Помислиха секс кукла за ангел, падащ от небето

  • секс кукла-
  • ангел-
  • индонезия

Селяни от индонезийската провинция Сулавеси намерили на плажа захвърлена секс кукла и я помислили за ангел. По думите на местен рибар, лицето на „небесното създание” било облято в сълзи. Мъжът взел „ангела” в дома си, изкъпал го, облякъл го и започнал всеки ден да сменя хиджаба му (практиката на носене на забрадка или друг вид кърпа за главата от жените мюсюлманки), пише британската телевизионна компания ВВС.

Слуховете за падналия от небето ангел бързо обиколили близките села. Полицията също разбрала и била принудена да „проучи” намерения предмет и да каже истината на разочарованите селяни: „За съжаление, това не е ангел, а кукла, чието предназначение е удовлетворяване на сексуални нужди”.

Според властите, еуфорията около мнимия „ангел” е била толкова голяма, тъй като куклата е намерена няколко седмици след като над Индонезия е имало слънчево затъмнение. Смята се, че това е времето, когато хората имат най-голям шанс да видят небесни създания. От полицията обясняват, че селяните не знаят какво е това интернет, а и малцина притежават мобилни телефони. „Те дори не подозират за съществуването на секс играчки”, допълват местните власти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    „Те дори не подозират за съществуването на секс играчки”-да ни изпратят тук в парламета,в него са наясно какво да я правят,може след време да стане и зам.прецедател