Last news in Fakti

27 Май, 2016 00:00 2 900 2

Защо Тръмп яде пицата по този начин?

  • доналд тръмп-
  • пица-
  • реклама-
  • социални мрежи

Потребителите на Туитър не могат да простят на Тръмп за начина му на ядене на пица

Защо Тръмп яде пицата по този начин? - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Политическите възгледи на Доналд Тръмп предизвикаха вълна от възмущение на американската политическа сцена. Една реклама от 90-те години на миналия век, обаче, взриви социалните мрежи в разгара на президентската кампания.

Потребителите в „Туитър“ се запитаха защо републиканецът яде пица на обратно?

Някои дори заявиха, че биха простили някои негови възгледи, но не и начина, по който яде пицата.

В реклама на „Pizza Hut“ от 1995 година Тръмп и бившата му съпруга Ивана ядат пица „по грешния начин“ - първо коричката. Изглежда американците не биха простили никога на Тръмп за това му деяние.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 това му деяние

    1 0 Отговор
    "Най-хубавото за най-накрая" имаше си коментари, че това е човек с поглед в перспектива и т.н. накрая го изкараха с ниво на имбецилност, обаче пак си е яко, понеже все още пишат за това...
  • 2 бате жоро

    0 0 Отговор
    Хубави пици правят Пица Хът, ама избягаха от Бг. Не могат да се конкурират с Аладин и вълшебната му лампа. Сигурно сме преди Италия по пицари на глава на населението.