Last news in Fakti

28 Май, 2016 06:15 20 050 13

Най-красивите бургазлийки са Абитуриентки 2016

  • красивите-
  • бургазлийки-
  • абитуриентки

Моделките демонстрираха освен природната си хубост, изключителна грация, вкус и изисканост

Най-красивите бургазлийки са Абитуриентки 2016 - 1

Едни от най-красивите бургазлийки, отличили се с приза „Мис“ през последните няколко години, бяха топ абитуриентките на родния си град.

Най-красивите бургазлийки са Абитуриентки 2016

Хубавиците, титулувани като Мис Бургас, Мис Несебър, Мис Созопол, Мис Свети Влас, Мис Ахтопол, Кралица на Бургас, Мис Планет и други, определено грабнаха всички погледи.

Най-красивите бургазлийки са Абитуриентки 2016

Моделките демонстрираха освен природната си хубост, изключителна грация, вкус и изисканост.

Най-красивите бургазлийки са Абитуриентки 2016

Всяка една бе заложила на на изчистена рокля, предимно в един цвят.

Стилните тоалети бяха допълнени с нежни бижута и инкрустирани с камъни диадема, която  предаваше царствен вид на красвиците.

За прическите си, повечето бяха избрали нежен кок, а по-дългокосите заложиха на леко прибрани коси. 

След приказната бална вечер на абитуриентките им предстои кандидат-студентски изпити в различни престижни университети в страната и Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    3 4 Отговор
    Най-хубавата прическа, най-хубавият тоалет, най-хубавият грим --- това е тяхната МЛАДОСТ ! Но човешката суета е за това - да прави от човека маймуна !
  • 2 Атанасов

    1 5 Отговор
    Е тва е българина - чичо Янко с джипа, купен с изочване на ДДС, пуши пура и вози племенницата си заедно с още 3ма съученика, бибипка нон-стоп и дразни други не толкова богати българи, които отиват до прозореца и виждат маймуната - чичо Янко с изкарана ръка през прозореца, той винаги така си кара, лявата седи винаги навън а с дясната кара, пуши, говори по телефона
  • 3 чичо Янко

    0 5 Отговор
    Идва тазгодишната бодра смяна...!
  • 4 Кобрата

    0 4 Отговор
    Вътрешната красота е по-важна! Тези дет са ги напудрили стават само да им удариш по един здрав к*. и да си ги отпратиш
  • 5 fishman

    4 0 Отговор
    Българките са красиви жени!
  • 6

    0 6 Отговор
    Много са красиви, но по-красиво е да отидеш на бала с дънки и тениски, а парите за дрехите да ги дадеш за благотворителност, както направи един клас преди време........
  • 7 батко

    0 0 Отговор
    А ,къде е МИС Черноморец
  • 8 Александър

    0 3 Отговор
    Красиви Българки момичета с малко мозък и повече блясък за една вечер.Колко от вас момичета ще останат в България и колко ще се запишат за безработни в бюрото по труда ? Тъпото в тая схема е че всички ще си дадът сметка за нещата и живота след като мине самочуствието,алкохола и всички простотии съпроводени в това искуствено и фалшиво представление.Аз лично неотидох на моят единствен и загубен бал за което несъжалявам,а реших да спестя мизерията,заемите и притесненията на моите родители.След време самите те ми благодариха за това,а аз уш неразбирах нищо.

    Коментиран от #11

  • 9 Jack Bauer

    0 0 Отговор
    Момичетата наистина са хубави, личи си че имат вкус и стил, за облекло, прически, грим... Не са като чалгаджийките дето друсат меса на улицата и цNцNте им изкачат отвън.
  • 10 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    БЕЗ ВТОРАТА ДРУГИТЕ СТАВАТ

    Коментиран от #12

  • 11

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Александър":

    И какво ще стане с тая страна, почти всеки от по-младите гледа как да изчезне от България, и после го гледаме по скайпа, по телевизията как твърди че държи на страната си, че е патриот,а сигурно повечето от тях няма да се върнат......
  • 12 красио

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Vasik Atanasova":

    Ти най-засуканата не хареса.

    Коментиран от #13

  • 13 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "красио":