29 Май, 2016 04:00 1 426 0

Джей Зи възпя брака си с Бионсе

  • джей зи-
  • бионсе-
  • песен-
  • брак
Джей Зи възпя брака си с Бионсе - 1
Снимка: БТА/АР

Рапърът Джей Зи също говори за брака си с Бионсе в нова песен. Той изненада феновете си по време на живо изпълнение на песента на Фет Джо "All the Way Up".

Това е първият път, в който рапърът говори за брака си, след като по-рано тази година съпругата му издаде албум, в който се говори за изневяра и влошени отношения между звездната двойка. Песните в албума на Бионсе "Lemonade" са изпълнени с текстове за изневяра и предателство, което накара критиците да предположат, че между нея и съпругът й има проблеми.

В един от куплетите на кавъра "All the Way Up" Джей Зи прави отправки както към новия албум на Бионсе, така и към брака си.

"Знаеш, че си успял, когато фактът, че бракът ти е успял струва милиони. Лимонадата е популярна напитка и такава ще си остане", казва Джей Зи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА