30 Май, 2016 00:00 2 189 0

Шерцингер не иска да коментира връзката си с Григор

  • шерцингер-
  • григор димитров-
  • връзката

Певицата искала да става майка

Никол Шерцингер не желае да коментира вече станалата публична връзка с първата ни ракета Григор Димитров.

Музикалната звезда и 13 години по-малкият от нея хасковлия явно са постигнали нещо като разбирателство по този въпрос, защото той също крия подробностите относно отношенията си с нея.

"О, това е твърде лично. Попитайте ме нещо друго", казва Шерцингер в последното си интервю пред "Дейл Мейл". За сметка на това тя с охота говори за желанието си да стане майка.

"Определено ще имам деца. Аз съм вярваща и знам, че когато дойде точният момент, това ще се случи", казва попзвездата, която през това време изпълнява ролята на "най-добрата леля" за трите деца на сестра си, с които общува с удоволствие. В края на разговора Никол отговаря на няколко бързи въпроса, сред които присъства и "За какво спестявате?". "За ремонт на новата си къща", отговаря американката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА