Last news in Fakti

30 Май, 2016 03:00 4 367 5

Бившите на Джони Деп: Амбър е лъжкиня

  • джони деп-
  • амбър хърд-
  • ванеса паради-
  • насилие

Ванеса Паради заяви, че актьорът никога не би си позволил да вдигне ръка срещу жена

Бившите на Джони Деп: Амбър е лъжкиня - 1
Снимка АП/БТА

Дългогодишният партньор на Джони Деп и майка на двете му деца - Ванеса Паради се присмя на твърденията на Амбър Хърд, че е била жертва на домашно насилие... Тя настоя, че Джони е любящ мъж, който никога не би малтретирал физически жена.

Лайфстайл сайтът TMZ получил писмо от Ванеса Паради, в което тя опровергава твърденията на Хърд.

"През всички години, през които бяхме заедно, Джони никога не си е позволявал физическо насилие спрямо мен и това (обвиненията на Хърд) изобщо не може да се отнася за човека, с когото изживях 14 невероятни години", се казва в писмото, в което Паради нарича холивудския актьор "един чувствителен, нежен и любвеобилен човек."

Ден по-рано подобно изказване направи и друга бивша половинка на Деп - художничката Лори Ан Елисън. По нейните думи, актьорът никога не би си позволил да вдигне ръка срещу жена. Макар бракът им да трае само две години, двамата остават приятели и след развода си.

Междувременно стана ясно, че Амбър Хърд не е имала следи от наранявания, когато полицията отишла да разследва обвиненията за домашно насилие отправени към Джони Деп на 21 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 2 Отговор
    На този защо ушиге му са различни?
  • 2 ЙХГЖЙХЙХ

    1 0 Отговор
    обеци безопасни игли, виж снимки в нета
  • 3 ЦСФГ

    0 0 Отговор
    Това му е косата зад ухото бре.
  • 4 копеле

    0 0 Отговор
    Поредната която иска да измъкне някое милионче в повече
  • 5 2399

    0 0 Отговор
    Така е, жените са проказа за мъжкият джоб