Last news in Fakti

31 Май, 2016 06:15 2 066 1

Изгубихме се. Да влезем в ядрената централа?

  • сащ-
  • пенсилвания-
  • ню йорк-
  • двойка-
  • ядрена централа-
  • забавно

Среднощни приключения на американска земя...

Изгубихме се. Да влезем в ядрената централа? - 1
Снимка: БТА/ AP

Двойка, пътуваща с колата си в американския щат Пенсилвания към Ню Йорк, се загубила на пътя. Незнайно защо, пътниците решили да навлязат в частна собственост, разказва „The York Daily Record“.

Но не каква да е – а именно, ядрена електроцентрала! Те изрязали веригите на заграждението, мислейки, че по този начин ще се върнат на правилния път.

Любопитната случка се разиграла в късните часове на деня, което е една от причините американците да не видят надписите „Не преминавай“.

Говорител на „Exelon“ - собственик на централата – заяви, че двамата нарушители са били следени през цялото време от служителите по сигурността и не е имало заплаха за ядрената централа.

Властите все пак добавиха, че ако двамата са били навлезли още няколко метра във вътрешността на имота, то е имало вероятност да бъде открита стрелба срещу тях.

Повдигнати са им обвинения за незаконно навлизане в чужда собственост. Освен това – според полицията – жената е носила в себе си лула, миришеща на марихуана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 алти балти

    0 0 Отговор
    Маняците са ходили до Нарния.