Last news in Fakti

25 Юни, 2016 00:01 1 139 1

Марая Кери отлага сватбата си

  • кери-
  • сватба-
  • отлагане-
  • кенън-
  • пакър

Приказната романтика на поп дивата Марая Кери с австралийския милиардер Джеймс Пакър може и да няма щастлив край в края на краищата. Според най-новите слухове, тиражирани от RadarOnline.com, 46-годишната суперзвезда е отложила сватбата си с Джеймс, която трябваше да се състои това лято.

На 19 юни Кери сподели кадър в Instagram, на който позираше с бившия си съпруг Ник Кенън, с бившата си свекърва и с 4-годишните близнаци Монро и Марокан. Оказа се, че всички те са посрещнали заедно Деня на бащата като едно истинско щастливо семейство.

В същото време Ник бави развода си с Марая вече почти две години, но в края на краищата се съгласи да й даде развод.

Според източника, певицата не била особено ентусиазирана от предстоящата си сватба и не било изключено тя изобщо да не се състои.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бай иван

    0 0 Отговор
    отлага,щото графа и славуца отказали да пеят на сватбата и