Last news in Fakti

25 Юни, 2016 02:15 1 812 2

Шинейд О'Конът заплаши, че ще се самоубие

  • о'конър-
  • самоубийство-
  • депресия
Шинейд О'Конът заплаши, че ще се самоубие - 1
Снимка: БТА/АР

Полицията в Чикаго издирва ирландската певица Шинейд О'Конър, която в телефонен разговор със свои близки заплаши, че ще се самоубие, съобщава сайтът "TMZ". Страдащата от депресия 49-годишна изпълнителка възнамерявала да скочи от мост.

През месец май тази година Шинейд беше обявена за издирване в покрайнините на Чикаго, след като не се завърна от разходка с велосипед. Преди това певицата помести на своята страница във Facebook несвързано съобщение, от което следваше, че от дълги години е страдала от емоционална травма. Впоследствие тя бе открита в един от хотелите на града.

През ноември миналата година О'Конър съобщи в социалните мрежи, че е взела свръхдоза медикаменти в хотелска стая в Ирландия. Тогава тя бе открита и изпратена на лечение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Светът е пълен с откачалки! Пущайте я да хвърка ,щом може. А това тук защо е написано? Да следваме нейния пример или да пращаме пари за спасението и ?Те, хората на изкуството, са с много нежни душички!Особено като се налапат с по-вечко парички, се чудят как да финишират!
  • 2 Янко

    1 0 Отговор
    Изпя една хубава песен и това беше!