27 Юни, 2016 03:16 4 796 3

Мацка сваля дрехите, ако Скуадрата бие

  • мацка-
  • сваля дрехите-
  • испания-
  • италия-
  • сексбомба-
  • гола-
  • гърди-
  • евро 2016-
  • секси

Изкусителната Франческа Чиприани още преди старта на Евро 2016 се закани, че ще се съблече чисто гола, ако Италия спечели титлата.

Мацка сваля дрехите, ако Скуадрата бие

След класирането на "Скуадрата" за фазата на директните елиминации обаче пищната мацка зарадва феновете, че може го направи далеч по-рано.

"Ако победим Испания на 1/8-финала, ще видите отново големите ми гърди в действие. А и не само тях…", обеща тя.

32-годишнатаиталианка е популярна личност в страната си. Като тв водеща и риалити звезда, тя си извоюва място в шоубизнеса на Апенините и оттам насетне не слиза от жълтите страници на вестниците.

През 2008 година сексбомбата изгрява на хоризонта, дебютирайки на екрана като водещ кореспондент на новините на телевизия Onda TV от Сулмона.

Мацка сваля дрехите, ако Скуадрата бие

Пищната й външност веднага привлича вниманието на продуцентите на редица шоу програми и тя влиза в риалити формата "Биг Брадър", излъчван по Canale 5. След това е водеща на седмично телевизионно шоу по Sky, а после и на сатирични предавания по Sky Show и Comedy Central. Славата й расте главоломно и тя дебютира като актриса, взимайки участие във филма "Най-накрая у дома". Следват още роли, както и участия като асистентка на водещите на редица телевизионни игри. Канят я и във видео клипове на италиански певци, а през 2014-а е и в актьорския състав на комедията "Колорадо".

Мацка сваля дрехите, ако Скуадрата бие

Палавницата не се страхува от скандалите и обожава да е в центъра на прожекторите. През 2015 година секси Франческа се забърка в неприятности, след като в провокативно интервю разкри, че е имала интимни отношения с играч от националния тим на Франция. Става въпрос за бившия футболист на Милан и настоящ на Севиля Адил Рами. По-интересното в случая е, че сексбомбата обясни как след като двамата с бранителя  приключили креватните упражнения, той й признал, че е обвързан. Неговото официално гадже Сидони Биемон го заплаши с раздяла, но в крайна сметка до такава не се стигна, а сега тя дори е бременна от футболиста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукча

    0 1 Отговор
    Ще се съблече,голяма работа,та тя и без това си се съблича навсякъде и когато рече. И какво ли по-различно от другите като нея може да покаже съблечена? Всички знаят поговорката- и у царицата и у магарицата п.тката е една и съща.
  • 2 ррр

    0 1 Отговор
    "32-годишната италианка е популярна личност в страната си. Като тв водеща и риалити звезда, тя си извоюва място в шоубизнеса на Апенините и оттам насетне не слиза от жълтите страници на вестниците."..... 100 % не слиза и от п*шките на продуценти и други такива важни за "успеха" люде...
  • 3 Косматия

    0 1 Отговор
    И кво му харесвате на това?
    Гола да ми дойде ще избягам. На таквиз крокодили даже и не ми става!!!