Last news in Fakti

27 Юни, 2016 01:45 8 755 5

Разцепление в "Top Gear"

  • top gear-
  • разцепление-
  • шоу

Мат Ле Бланк готов да напусне шоуто

Американският актьор Мат Ле Бланк е на път да напусне автбомобилното шоу „Top Gear”, съобщи „Sun”.

Ле Бланк бе назначен за водещ на шоуто след напускането на титулярните водещи Джеръми Кларксън, Джеймс Мей и Ричар Хамънд. Той трябваше да върне блясъка на шоуто заедно с Крис Еванс. Оказва се обаче, че двамата буквално не могат да се понасят.

Ле Бланк вече е заявил пред продуцентите на предаването, че ако не уволнят Еванс, той ще напусне сам.

Продуцентие на шоуто може да забавят снимките на следващия сезон на шоуто, докато проблемите в екипа не бъдат изчистени. Източници от продукцията заявяват, че Евънс изглежда незаинтересован от случващото се и се държи враждебно с колегите си.

Рейтингите на последния сезон на „Top Gear” не успяха да постигнат успеха, което шоуто имаше по времето на Кларксън, Мей и Хамънд.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 промил терапевт

    4 0 Отговор
    "Рейтингите на последния сезон на „Top Gear” не успяха да постигнат успеха, което шоуто имаше по времето на Кларксън, Мей и Хамънд. "


    Ако в бара предлагат "Блъди Мери" без водка - ти ще си купиш ли???
  • 2 Гост

    4 0 Отговор
    Някой май закла кокошката снасяща златни яйца, жалко, харесвах шоуто с титулярните водещи
  • 3 гост

    4 0 Отговор
    Старите водещи бяха интересни точно защото не се съобразяваха с продуцентите, а правиха това, което бе интересно на хората и с което се забавляваха.
    Сегашните са пълна скука, просто един сценарий без интерес или забавление. Направо да се не харчат, няма да го бъде, ясно е.
  • 4 Цецо

    3 0 Отговор
    Тоя рижавия гаден Евънс не мога да го гледам, ако го махнат може да стане бая по-добре
  • 5 Jack Bauer

    3 0 Отговор
    Предаването го правеше точно Екипа "Джеръми, Джеймс и Ричар", вярно че бяха големи зевзеци, но това "продаваше" предаването на зрителите. Новите водещи колкото и да са добри всеки сам за себе си не направят ли добър екип нищо няма да стане.