Last news in Fakti

29 Юни, 2016 02:45 14 654 4

Бразилска мадама се моли на Меси

  • мис бум бум-
  • мадама-
  • меси

Мис Бум Бум не иска той да напуска националния отбор на Аржентина

Бразилската красавица Сузи Кортез отправи молба към Лионел Меси да не напуска националния отбор по футбол на Аржентина, съобщи „Сън“.

Меси обяви, че напуска националния отбор след загубата на финала на Копа Америка срещу Чили. Сега известната още като „Мис Бум Бум“ Кортез може и да е бразилка, но за всички е известно, че е огромна фенка на Меси. Тя публикува съобщение в социалните мрежи

„Аржентинският гений, който играе за моята Барселона, е пълен със смирение, което отличава от бразилците. Не си отивай Лео. Давай Барса“, написа Кортез.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патето Яки

    2 0 Отговор
    Как да и откаже с тези две големи красиви молби.
  • 2 пламен

    2 0 Отговор
    През 1992 г. Михаел Лаудруп отказа на Дания и Дания стана еврошампион, така ,че няма смисъл да се молите на Меси, Аржентина бъка от таланти и може без него да постигнат и по - големи резултати.
  • 3 Грую

    2 0 Отговор
    Грешен подход. Човекът ми се видя изморен. По-голям успех ще имат с предложение за почивка на някой необитаем остров придружен само от каса студена бира. Само това може да върне Меси в националния на Аржентина. Когато човек е изморен и угнетен да му се тикат разни мадами с бомби без бомби само допълнително натяга обстановката. Това пречи за целта!
  • 4 лъва

    0 0 Отговор
    Да дойде при мене аз много молене не ми требе я направо ръгам като загорял изрод.