Last news in Fakti

1 Юли, 2016 00:30 1 678 0

Ръсел Бранд се сгоди

  • бранд-
  • галахър-
  • годеж-
  • дете
Ръсел Бранд се сгоди - 1
Снимка: facebook

Малко след като стана ясно, че Ръсел Бранд ще става баща, дойде новината, че британският комик се е сгодил за приятелката си Лора Галахър. Двойката е съобщила щастливата новина на свои близки в имението на звездата в Оксфордшир, съобщава "Female First". Именно там комикът е решил да отглежда бъдещото си дете и напусна Лондон.

Според техни приятели, Лора е останала много доволна от предложението, а Ръсел е бил сигурен, че това е правилното решение след като ще става баща.

40-годишният Ръсел и 27-годишната Лора се събират през 2007 г., но две години по-късно връзката им се разпада. Затова пък през 2015 г. двамата отиват на романтична ваканция в Рим и заживяват заедно.

Това става малко след като Ръсел се раздели със съпругата си – певицата Кейти Пери.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА