26 Юли, 2016 00:45 2 107 3

Амбър Хърд си намери нов мъж

  • хърд-
  • деп-
  • развод-
  • маск
Амбър Хърд си намери нов мъж - 1
Снимка: БТА/АР

Звездната бракоразводна двойка Амбър Хърд и Джони Деп разпуска от тежкия процес по различни начини. Амбър Хърд е засичана няколко пъти на срещи с милиардера Елън Мъск, основателят на компанията Tesla.

Състоянието му се оценява на 12 млрд долара. 30-годишната Амбър и 45-годишния Елън се познават отдавна, но напоследък много са се сближили и все по-често прекарван заедно времето, предаде сайтът "TMZ". Aнонимни източници са засичали Амбър в бунгалото на милиардера в Маями, след това на вечеря с него в Лос Анджелис, а също в неговия офис пак Лос Анджелис. Засега още никой не говори за роман помежду им, но всички казват, че те много се интересуват един от друг.

Ексцентричният Мъск е известен с приятелствата с различни холивудски звезди. Впрочем той също се развежда, но за разлика от Амбър това му е вторият развод. С първата си съпруга Джастин той имаше 8-годишен брак, като двамата се разделиха през 2008 година. През 2010 година Елън се ожени за британската актриса Талула Райли, но отношенията им бяха много скърцащи. Двамата няколко пъти поотделно подаваха молби за развод, а после пак се събираха. Тази година Талула окончателно заляза 12-милиардното състояние, Елън взе курс на свободно плаване и течението го отнесе при Амбър.

Тя обаче продължава да къса нервите на Джони Деп, отхвърляйки предложението му за споразумение за конфиденциалност на развода. Това обаче не попречи на „карибския пират“ да си смени прическата и да изглежда доста по-млад. Новия Деп се появи в този вид на благотворителна вечеринка в Минесота.

След като Амбър отхвърли предложението му, той отказа да й даде данни за финансовото си състояние, каквито тя бе поискала. По данни на списание People Джони Деп настоява свидетелите или експертите да дават показания, след като подпишат споразумение за неразгласяване на подробностите от бракоразводното дело. Адвокатката му Лаура Васър разкри, че Деп не е имал брачен договор и разводът може да го удари лошо по джоба. Бракоразводният процес ще стартира идния месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лошо по джоба

    0 0 Отговор
    Таа ке умре от скука без Джони!
    Сека кукавица де е била с такова чудо ше и е гнусно тъпо с който и да е друг.
    Мъск е пари, а Джони - живот...
  • 2 холи моли

    0 0 Отговор
    Хаха, колко е плоска тая и затова ли беше тоя цирк, че я биел пирата Джони и т.н. за да се разведе. 'Ич и не губи време, решила да отръска яко нова си жертва милиардер с потенциал. Еййй това коврите нямат спирачки, алчни до доказване на противното!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.