Last news in Fakti

27 Юли, 2016 00:15 1 953 1

Линдзи Лоън: Годеникът ми иска да ме убие

  • лоън-
  • годеник-
  • убийство-
  • скандал-
  • полиция

Скандалната актриса Линдзи Лоън се завърна към истинския си нрав, предаде сайтът "TMZ". След като няколко години се опитваше да стои далеч от проблеми, а напоследък се правеше на щастливо сгодена за руснака Игор Тарабасов, преди няколко вечери Линдзи пак претърпя нервен срив.

30-годишната холивудска актриса извика полиция в дома си в Найтсбридж, Лондон, с виковете, че 22-годишният Игор иска да я убие. Лоън крещяла от балкона на апартамента си за помощ, събуждайки ужасените си съседи. Тя викала: „Той иска да ме удуши, едва не ме уби...“

Тя нарича Игор психопат, казва му, че не иска да се омъжи за него и че вече не го обича.

В отговор на обажданията на паникьосани съседи, полицията идва след 10 минути в дома на Линдзи и разбива вратата, само за да открие, че жилището е празно.

Съседите твърдят, че блондинката е събудила целия квартал с крясъците си и хората са били загрижени за безопасността ѝ, предвид факта, че жилището се намира в тих и спокоен район. Според някои хора обаче, тя е била много пияна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.