31 Юли, 2016 03:16 1 627 1

Нов господар в британската съкровищница

  • котка-
  • ловец на мишки-
  • великобритания-
  • министерство на финансите

Британското правителство осинови още една котка

Нов господар в британската съкровищница - 1
Снимки Инстаграм

Към отбора на лапичките, които неуморно ще бродят из лондонския дворец Уайтхол, се присъедини още един, трети член. Британското министерството на финансите прие в екипа си нова котка, наречена Гладстоун, съобщава британският вестник "Дейли Телеграф".

Той е черен на цвят и ще заедно с Лари и Палмерстън ще работи неуморно да избави правителството от мишки.

Гладстон е бил бездомно коте, настанено в приют за животни, преди да бъде "наето" от британската администрация на тази важна и отговорна позиция.

Нов господар в британската съкровищница

Той се присъединява към правителството в изключително бурно време - Лари и Палмерстън, котките от Даунинг стрийт 10 и и Форин Офис в момента са ангажирани с настървен спор за територията и влияние.

Лари е бил забелязан за накуцва, а на Палмерстън му липсва козина, може би останала в ноктите или зъбите на Лари.

18-месечният Гладстон реши да не губи и минута от времето си и благодарение на социалните мрежи скочи и с четирите лапи в спора между двамата старши служители на анти-мишата служба.

В инстаграм бе публикувана снимка черния котарак с надпис: "Аз през първия ми ден в моя нов дом. Хората трябва да ме държат в тази клетка в случай, че реша да хукна надолу по улицата, за да тормозя някакъв друг ловец на мишки наречен "Лари"... Лично аз никога не съм чувал за него."

Котката е кръстена на бившия премиер и канцлер Уилям Гладстон.

Нов господар в британската съкровищница


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    1 1 Отговор
    Боже с какви тъпотии ни занимават.