Last news in Fakti

31 Юли, 2016 00:15 1 207 0

Гуен Стефани с мил жест към малък фен

  • стефани-
  • концерт-
  • тормоз-
  • дете-
  • сцена
Гуен Стефани с мил жест към малък фен - 1
Снимка: БТА/АР

Певицата Гуен Стефани подари една уникална и незабравима нощ на свой почитател по време на концерт. Докато певицата е разговаряла с феновете си между песните, русата красавица се спряла върху един надпис, който и е подаден от публиката.

"Синът ми беше тормозен системно от първи до пети клас". Върху надписа пишело също, че музиката на Стефани помагала на малкото момче да се усмихва в трудните моменти. Поп дивата не се поколебала за минута, когато прочела текста. От сцената тя извикала момчето да отиде при нея. С помощ от охраната, детето успява да си пробие път между огромната тълпа, за да се докосне до любимата си музикална звездата.

В този миг се сбъдва истинската мечта на момчето – да стои редом до Гуен Стефани. Певицата сподели клип от емоционалния за момчето момент на сцената. Стефани е написала и бележка под видеото: "Преди три години, когато нещата в живота ми бяха трудни, аз се молех на Бог всеки ден. Молех се да използвам дарбата, която имам и да направя нечий живот различен. Отговорът на молитвите ми – това малко момче".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА