25 Август, 2016 22:52 2 145 1

Рибар буквално улови нудист за достойнството му

  • рибар-
  • нудист-
  • германия
Рибар буквално улови нудист за достойнството му - 1

Рибар от германския град Аугсбург случайно улови нудист като въдицата му се закачи за мъжкото достойнство на нищо неподозиращия мъж. За щастие, любителят на голото къпане успял да извика на рибаря преди последния да започне да придърпва „улова” към себе си.

По думите на Гербер Фендта, който плувал гол в един от градските водоеми, изведнъж той е усетил силна болка в слабините. Мъжът помислил, че си е заплел мъжкото достойнство във водорасли, но бързо установил, че се е закачил за рибарска кука. Той успял бързо да излезе от водата, но не и да махне самостоятелно кукичката. Наложило се е да отиде до болница, където лекарят се усмихнал на това, което вижда, но внимателно махнал риболовната принадлежност.

Гербер възнамерява след като зарасне раната, отново да се изкъпе във водоема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Плувай плувай не е рибка

    0 0 Отговор
    Ех тез германски швестери, какво ли не правят само и само да си хванат швац ;)