Last news in Fakti

26 Август, 2016 20:32 3 369 3

Изтрезнял разбра, че е купил автобус за близо 30 000

  • изтрезнял-
  • автобус-
  • ибиса

Алкохолът подтиква хората към неподозирани действия

Изтрезнял разбра, че е купил автобус за близо 30 000 - 1
Снимка: Facebook

Мнозина са съжалявали за пиянските си изцепки, изтрезнявайки на следващата сутрин, но един диджей от британския град Дърам има истински сериозна причина да откаже алкохола.

Дейви Литъл, известен с псевдонима "Mt Little", заработвал на пулта в нощен клуб в испанския курорт Ибиса. Едната вечер обаче спиртните напитки и лудият купон оказали своето влияние.

След като изтрезнял, Литъл намерил известие на телефона си, което го информирало, че онлайн е закупил автобус за цели 28 500 британски лири.

"Не мога да повярвам, че това се случва наистина. Ибиса разрушава животи!!!", написа в социалните мрежи потършевшият.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    0 0 Отговор
    Името на града подтиква към действие , и той на пияна глава взел , че го е направил самон***** се е... :)
  • 2 авточешит

    0 0 Отговор
    Виновен е само той. Гррадът не продава и купува автобуси. Виновен е, че се е заиграл през телефона си в мрежата и не е бил в съзнание...Може би автобуса му е бил мичта и като е видял офертата е лайкнал? Уф, дано не купя и аз десет кашона със шоколад, че тайно си мечмтая да се барикадирам една неделя с това удоволствие пред телевизията на дивана и да ям, ям ям....Може и Милка, може и Сушард, а може и от всичките модели.
  • 3 бате жоро

    0 0 Отговор
    ще си го кара. какво толкова? може това да му е призванието.