Last news in Fakti

20 Октомври, 2011 22:26 3 575 1

Брад Пит иска още едно дете

  • брад пит-
  • анджелина джоли-
  • дете

Холивудският актьор Брад Пит сподели, че няма нищо против да стане татко на още едно дете, въпреки че с Анджелина Джоли вече имат шест.

 
Брад сподели в интервю, че много ще се радва, ако с Анджелина имат още едно дете. За него бащинството е най-важното нещо в живота. Анджелина пък определи като "прекрасна майка". Актрисата умело балансира между кариерата и семейството.
 
Джоли и Пит имат три осиновени деца – Мадокс на десет, Пакс на седем и Захара на осем годинки. Двамата са щастливи родители и на три биологични деца – петтгодишната Шайло и тригодишните близнаци Нокс и Вивиан.
 
Преди време актьорът пусна не много ласкави коментари по адрес на бившата си жена Дженифър Анистън. Той коментира, че бракът му с нея е бил доста скучен и безинтересен в сравнение със сегашния му живот с Анджелина, с която се чувства много по-комфортно и уверено. 
 
Информация на БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 капитен

    0 0 Отговор
    ми да ме осинови