Last news in Fakti

24 Септември, 2016 14:00 1 899 1

Хакерски удар по кралското семейство

  • хакери-
  • снимки-
  • уилям и кейт

Откраднати са бил хиляди снимки на наследниците на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Снимки на дукесата на Кеймбирдж и на нейните деца принц Джордж и принцеса Шарлот са сред откраднатите изображения от компютъра на Пипа Мидълтън, съобщи „Дейли Мейл“.

Снимките бяха откраднати от  iCloud, където са били поставени от акаунт, използват то сестрата на Кейт Мидълтън. Те бяха представени от анонимен продавач в  WhatsApp.

Смята се, че сред снимките има изображения на кралските деца, сватбени партита и официални приеми. Те се продават в САЩ заради законите за поверителност във Великобритания. Обявена е цена от 50 000 паунда за 3000 снимки.

Това става две години след теча на еротични лични снимки на различни звезди. Най-засегната в случая беше актрисата Дженифър Лорънс. Тогава редица нейни снимки изтекоха в мрежата. Тя започна съдебен процес срещу публикувалите ги сайтове. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Да са ги направили на хартиен носител ! Като са искали да се фукат кой им е виновен ? В 21 век на технологиите продължават да робуват на кралски прлидобивки. С какво освем с пари, са по добри от нормален английски поданик ? Светът още не е дорасъл за среща с извънземни същества, щом все още има принцове и принцеси.