Last news in Fakti

29 Септември, 2016 14:52 20 588 20

Врата направи американските спецчасти за смях (ВИДЕО)

  • спецчасти-
  • врата-
  • смят

Забавно видео изтече в интернет

В интернет излезе забавно видео от акция на американските спецчасти.

Клипът е от акция на SWAT екипа в Аляска. Нещата се усложняват, тъй като те не могат да отворят вратата.

Член на екипа се опитва да разбие вратата с таран. В един момента обаче той дори се подхлъзва и пада. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ами да

    2 0 Отговор
    Ама разбира се бе, росенчо, ми нали точно " в Америка бият негрите" :)
  • 2 чудо чудо

    2 0 Отговор
    Само на един райбер се държи вратата ;)
    И от тия се очаква да бранят свртовния мир!
    Иначе да създават хаос са царе!!!

    Коментиран от #8

  • 3 Трол

    0 0 Отговор
    Колеги шоросчета, хайде да тролим наволя! Или тази тема не ви харесва?
  • 4 Къньо

    0 1 Отговор
    Нормално, провалите на руските спецназ веднага се изтриват...
  • 5 бай Пешо

    1 0 Отговор
    вратата отвръща на удара хахаха
  • 6 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    както винаги
    къде са рашките мъже
    а къде са тези охлюви
  • 7 Тодор

    0 0 Отговор
    Според мен,настъпа котешко л..но пред вратата и затова се подхлъзна!
  • 8 мило

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "чудо чудо":

    Бай Ганьо си личи по простотията...не визирам всеки българин, а подигравачите! ЗАЩО? Защото няма срамно да се провалиш, има срамно да повтаряш грешките! Ние постоянно повтаряме своите - постоянно преизбирамев рагове мафиоти а власт да ни грабят пречат и закопават. А вие се смеете ня някаква група командоси, които не са успели да влязат от първият път? че всеки първи път може да е неуспешен! Попитайте Дики Марчинко - той е експерт по законите на Мърфи - един от най-опитните легендарни инструктори на командоси в САЩ. човека има принципи и то правилните. те казват което и аз - трябва винаги да очакваш Мърфи да те срита по топките в най-важният момент и да се провалиш! И е прав. Мърфи или Дявола така се забавлява... но пък неговите командоси са сред най-добритев света. защото ги учи на Мърфи.... Да се смееш на нечий провал е глупаво! Но да повтаряш своите е идиотско... ние сме легендарно тъпичкки тук всичките електората.... ФАКТ!

    Коментиран от #11

  • 9 Гост

    1 2 Отговор
    Лесно е да се смеете, но ако сте на негово място със сигурност няма да се справите по бързо/добре. Надали изобщо сте виждали това пособие в ръцете му и едва ли знаете колко тежи то, каската му и останалата екипировка по него.
    И между другото това че се спъна и падна по никакъв начин не застраши самата операция или живота на членовете на екипа
  • 10 СВАТ и сватя

    1 0 Отговор
    Това не е запис на акция, а рекламен клип на производител на врати
  • 11 tost

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "мило":

    Вратата беше ударена най малко 8 пъти,при това даже и не е блиндирана,и продължаваш да твърдиш ,че тези са най добрите в света ли ? :)))
  • 12 Ескапел Джуниър

    1 0 Отговор
    ЦРУ имат едно пневматично бутало колкото шпеков салам. Слага се на цепката на врата и направо я кърти за миг. Ползват го от 70-те. А спец частите братче, още ходят с тази тръба пълна с пясък и сачми, която е морално остаряла. Двойният стандарт а службите го има и в САЩ.
  • 13 tapanar4o

    2 0 Отговор
    Я някой да се обади на руснаците да не подпират вратата от вътре,че царевичарите не могат да влязат.
  • 14 американски гении

    2 0 Отговор
    Паляци. Ако беше скочил на вратата с цялата си тежест, а не с тва измислено нещо щеше да я изкърти от раз. И ако отвътре имаше някой надъхан изрод да го гръмне през стъклото на вратата.......егати и спецчастите нещастни. Ама точно на тия паляци им е простено щото са от Аляска, в тоя забутан щат сигурно ги викат на акция два пъти в годината и нямат тренинг момчетата. Я да бяха в някой от големите им градове с огромна престъпност да видите кви нинджи щяха да са. Да ги пратят малко в Сирия и региона да се ошлайфат.

    Коментиран от #18

  • 15 Лъки

    0 0 Отговор
    Имали са късмет, че са в Щатите а не в Лясковец/BG/.
  • 16 ГОРСКИЯ

    0 0 Отговор
    много старо видео,и не е качено цялото!
  • 17 капитен

    0 0 Отговор
    много старо видео,и не е качено цялото
  • 18 мило

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "американски гении":

    Приятелю, номер 10 и 12 са го казали - клипа не показва реална бойна обстановка, а е нещо нагласено. Някой обаче за майтап го е постнал. Освен буталото като шпек, службите имат и далеч по-простички и наглед незабележими нещица, за влизане. някаква специална киселина, която скоростно разяжда метала и го превръща в ронещ се прах. Какво е не зная, но и на филма НИКИТА ви го показаха - очертава се границата на отвора и след минута максимум натискаш и влизаш.... Така, че присмеха на американските части от бай Ганьо-вците е меко казано неуместен. Освен това техни инструктори обучаваха и наши полицейски и военни части и се видя, че са опитни и доста нови неща показват на нашите. То не е само едно. Освен това, войната между отделните звена за престиж, пари и какво ли не и там не е рядкост. Често и ФБР и ЦРУ агенти си подливат вода по някакви причини. Отделно интерессите на паркетни генерали и политици. Затова, на бойното поле командосите са сами. не можеш да вярваш на никого освен на себе си и максимум на аверите си. Понеже някой генерал или негов човек може да те прати в огъня за да си прикрие далаверките, както неведнъж е ставало и тук и там. Особенно далаверите с наркотици и оръжие...каткто се гърмяха баретите в Белите брези...доста хора им се смяха, но истината е, че бяха пратени за да ссе избият.... Поняль? така, че командосите УСА са добри. Но клипът е може би реклама на врати. Освен, ако Мърфи не се е намесил?
  • 19 jullliann72

    0 0 Отговор
    Няма нищо смешно в тая работа.Вие по-печени ли сте от тия та им се смеете???

    Коментиран от #20

  • 20 мило

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "jullliann72":

    Хич ме няма! Моята тактика е: бягай докато крака те държат, че и повече от това! Но и не се смея, просто се чудя как осмиват командосите нашенци? Ала ако са на тяхно място навряни като сарделив екипировката, и ако настъпиш котка в бързината и се проснеш по гръб, как ще реагираш? Аз имам три улично дворни котета и все гладни и все се врат в краката ми...така, че съм свикнал да ходяя като балерина... Но ако си накачулен с каска и очила и не виждаш под носа си...? Присмехулниците явно не са яли шутове от Мърфи, но аз съм ял много....