30 Септември, 2016 17:54 1 616 1

Роби Уилямс купонясва „като руснак“ (ВИДЕО)

  • роби уилямс-
  • русия-
  • купон-
  • купонясва-
  • песен-
  • олигарси

Живот по руски...

Роби Уилямс купонясва „като руснак“ (ВИДЕО) - 1
Стопкадър и видео: Youtube

Британският певец Роби Уилямс по-скандален от всякога. Поп иконата се завърна с гръм и трясък на музикалната сцена, пускайки тийзър за новата си песен „Купонясвай като руснак“.

В парчето са направени препратки към руските олигарси и силните на деня. Може би от днес нататък за Роби Уилямс ще е препоръчително да избягва пътувания до Русия.

Певецът показва как купонясват руските богаташи – заобиколени от лукс, разкош и красиви жени. „Нужен е определен тип човек с определена репутация, за да облекчи цяла една нация от товара на нейните пари“, ще се пее в парчето, съобщи „Сън“, правейки преправка към руския държавен глава Владимир Путин.

Самият певец е споделил, че „има 147 милиона души в Русия и не иска да обиди никой от тях“, надявайки се те да приемат песента с чувство за хумор.

Парчето е част от новия албум на Роби Уилямс „The Heavy Entertainment Show“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    0 0 Отговор
    Който се базика с руснака, рано или късно ще му влезе отзад като с боксова ръкавица