3 Октомври, 2016 00:15 18 757 23

Колко ще вземе Тайсън за престоя си във ВИП Брадър

  • тайсън-
  • хонорар-
  • вип брадър

Боксовата легенда Майк Тайсън идва в България, за да представи биографичната си книга "Безпощадната истина" и да участва в реклама.

Той ще влезе и в къщата на ВИП Брадър още в самото начало на състезанието, но какъв е хонорарът, който са му приготвили продуцентите?

Шампионът от WBC в супертежка категория се нави да участва в продукцията срещу 500 000 лева.

Преди да пристигне в Нови хан Майк Тайсън е изпратил и кратък списък с изисквания, предимно свързани с храната.

Новият съквартирант не яде свинско месо и е помолил организаторите в менюто му да присъстват: печено пиле, сотирани и задушени зеленчуци, сред които гъби, артишок, броколи и зеле, плодове и разнообразни гозби от индийската кухня.

Каквото и да се случи със сигурност Тайсън ще е една от най-интересните и ексцентрични личности, влизали някога в къщата на ВИП Брадър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостенка

    3 0 Отговор
    Боже, боже, колко мъка има на този свят, боже.
  • 2 Нора

    2 0 Отговор
    Явно бая го е закъсал :D
  • 3 Гостенина

    2 0 Отговор
    Абе хората в нашата скапана страна няма какво да ядат,нас ни занимават с ш...ното тъпо предаване и кой колко взел.Боли ме паламарката за Тайсън и тези вътре примати..Те са си добре,ние да му мислим.
  • 4 бббббб

    2 0 Отговор
    И този е умрял от глад щом като идва в нашето тъпо шоу.Да види ,колко кухи са нашите випове!Има де се чуди къдее попаднал.
  • 5 Тошибиян

    1 0 Отговор
    Да си профукал 400 000 000 долар и да се снимаш в маломумни предавания с други глупаци...наи ентересното е че и тези пари сега ще бъдат похарчени за дрънкулки
  • 6 Хасан

    1 0 Отговор
    Най бедната Европейска държава дава 500 000 ли на фалирал мултимилионер..Ненужно шоу,ненужен участник.. Тупо предаване..
  • 7 Ярослав Станчев

    0 0 Отговор
    Какво е виновен Тайсън,че има ахмаци,които да му дадат 300 000 долара за нищо?И аз да бях щях да се съглася и да ги лапна.А иначе с всички коментари съм съгласен.И наистина ли Майк Тайсън е толкова изпаднал,че влиза в най-тъпото шоу на най-бедната европейска държава.Явно и на него не му стигат.
  • 8 Мими

    0 0 Отговор
    Срамота! Да ги бяха дали тези пари за болни деца! Нямам думи.
  • 9 гамена

    0 0 Отговор
    А бе тези "продуценти" от Нова Телевизия и изобщо най скапаното предаване на планетата, как може да направят такава простотия и да поканят друг идиот като Тайсън. Ми дайте тези пари за болни български дечица чийто родители нямат средства за да ги лекуват. Да ви пикая на скапаното предаване BIG SH.T
  • 10 гост

    0 0 Отговор
    На колко места събират пари за деца и младежи със сериозни заболявания, които не могат да бъдат лекувани поради мърлявото поведение на държавата,а те с всеки ден губятпроцент успеваемост на лечението. Толкова дечица чакат за 10-20х.лв, някои не ги дочакват или е твърде късно след 6м. забавяне. 100-200 българчета могат да бъдат излекувани с тези пари, а ако се подходи както трябва примера можа да доведе до още толкова събрани от други дарители.
    Гнусни сеирджийски номера, лекетата водят, тъпаците простеят, а простолюдието се радва да ги гледа.
  • 11 Шампиона

    1 0 Отговор
    Не, че нещо, но коментирате, без дори да имате някакво понятие относно Майк...Отдавна не е фалирал, нито е банкрутирал..В момента състоянието му се изчислява на около 260 милиона долара, такаче не мисля, че е влиза, защото няма пари да си купя хляб, както го изкарвате вие..Поинтересувайте се малко преди да говорите, защото по този начин се излагате, но пък предполагам, че сте свикнали, такаче все тая..:)
  • 12 haha

    0 0 Отговор
    да ги дадат за болни деца ама там няма възвращтаемос докато така реитингат на предаването се вдига и паричките се вращат обратно такаче сценаристите неса толкова глупави
  • 13 Petar

    1 0 Отговор
    Как не ги е срам да дават толкова пари за безумия! Край! Спирам да гледам и нова телевизия!
  • 14 торашко

    0 0 Отговор
    Не ги е срам, маса хора гладуват, непрекъснато се събират пари за болни деца и др., а тия "продуценти" маса пари изливат за хонорари. Какви ВИП са тия олигофрени дето сте ги вкарали вътре в тоя бардак наречен Биг Брадър ? Нещо може ли от тези съквартиранти да се научи позитивно? Наркомани, пияници, долни интриганти, педали това е "ВИП"-а на България. Продуцентите са за затвора, да се задейстат компетентните институции да се види от къде имат толкова средства да се плащат огромни хонорари.
  • 15 яни

    1 0 Отговор
    От къде били тия пари за тайсана, па и за другите вътре???Ха-ха,та от есемесите ви друзя.Смятайте колко по 2,40 лв.се наливат всяка седмица от хиляди лумпени.....
  • 16 копеле

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера как може простоватият българин да гледа малоумни предавания и да праща SMS-и от по 2,40лв. и да пълни гушите на Ники Пънчев и другите там, като противният вече според някой "глас" на Big Келеш дето раздава правосъдие зад кадър. Може да съм к...ленце но това ме отвращава.....а си бай ганьовщината. Прост народ като маймуни на клон.
  • 17 jambazina

    0 0 Отговор
    Много голям рейтинг има това предаване, явно хората си го гледат, един беше казал че такъв е матрияла, явно е бил прав, макар да не звучи красиво
  • 18 gost

    0 0 Отговор
    Че, това предаване гледа ли го някои.
  • 19 Бай Цало

    0 0 Отговор
    Да им вземе и един милион, като има баламурници да гласуват и да плащат за реклами в това тъпо шоу за което не искам и да чуя, не да го гледам.
  • 20 Смех

    0 0 Отговор
    Хем парици, хем може и да ковне някой БГ "ВИП" к*.воляк ... Нищо ново под слънцето - от древни времена са ни минавали и сме им плащали и още дълго ще е все така ... А гордейте се, че сте българи!
  • 21 бай село

    0 0 Отговор
    Ало шампиона ти да не си ковчежник на Тайсън? Кога успя да му преброиш парите? Защо мислиш , че тия , които пишат се излагат , а организаторите и участниците в това шоу не се излагат? Излагация е за цялата ни нация , че позволяваме на такива олигофрени да ни се показват по телевизията. Най бедната страна в света с най много телевизионни игри и шоута. Поканили Тайсън за да спечелят пари. Ще представя книга в България свършил се е света. На българина му трябва оцеляване , не книги на неграмотници! БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ , АКО МОЖЕШ! Срам ме е да се наричам БЪЛГАРИН.

    Коментиран от #22

  • 22 Кака Гинка

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "бай село":

    На българинът вече не му трябват книги и култура,а хляб и зрелища.Дават му това,което обича да гледа и колкото по-скандално,по-жълто и по-елементарно е - толкова по-добре.Тъжно и страшно ми става като виждам как се превръщаме в стадо и накъде отиваме!А Господ няма как да ни опази насила...
  • 23 маймуната

    0 0 Отговор
    Явно 500000 лева струва в къщата да има поне една VIP звезда.
    а колко струва пълнежа?