Last news in Fakti

8 Октомври, 2016 02:45 2 378 1

Кели Кларксън не иска повече деца

  • кларксън-
  • деца-
  • вазектомия-
  • съпруг-
  • бременност
Кели Кларксън не иска повече деца - 1
Снимка: БТА/АР

Кели Кларксън е горда да се нарече майка, но не смята да ражда повече деца. 34-годишната певица и съпругът ѝ Брандън Блексток имат 2-годишна дъщеричка Ривър и 5-месечен син Реми. След раждането на второто си дете обаче Кели е настоявала любимият ѝ да се подложи на вазектомия, за да приключат с бебетата.

„Докато бях бременна с Реми, казах на съпруга ми: „Ставаш стерилен. Това няма да ми се случи отново“, сподели Кларксън, цитирана от UsWeekly. Без съмнение решението на звездата е повлияно от изживяванията ѝ по време на предните бременности.

„Беше ужасно. Няма нищо красиво и магическо в бременността“, категорична бе Кларксън, която често бе пациент на болниците преди ражданията на децата си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 селяндурин

    0 0 Отговор
    Това е жестоко... Трябвало е и е напълно достатъчно да му купиш нов таблет и интернет и да му създадеш профил във Файса! Аз докато само напиша дено стихче на някоя маца и минава половин ден... Въбоще няма да му е до бебета, гарантирам ти... :) А ти операция? Абе много жестоко е това? Да му орежеш топките щото те мързи да дадеш 1000 долара всичкото, с годишен абонамент?