Last news in Fakti

8 Октомври, 2016 17:22 29 736 25

Джоли се влюби. Не дочака да се разведе с Пит

  • брат пит-
  • анджелина джоли-
  • развод-
  • влюби

Според информация на американските таблоиди новата любов на актрисата е истинската причина за развода

Джоли се влюби. Не дочака да се разведе с Пит - 1
Снимка АП/БТА

Историята около развода на Брат Пит и Анджелина Джоли все още не е отшумяла и продължава да заема видно място по страниците на американските таблоиди.

В една от последните публикации по темата се съобщава, че Анджелина Джоли била влюбена арабски милионер. Според изданията, получили информацията незнайно от какви съмнителни източници, тази забежка на актрисата е истинската причина за разпада на една от най-красивите холивудски двойки.

Hollywood life съобщи, че Джоли се влюбила в друг мъж зад гърба на Брад Пит и през шестте месеца преди обявяването на развода, се срещала тайно с новата си любов. Актрисата не можела да скрие чувствата си и признала всичко на своя съпруг.

Джоли, която лично подаде молбата за развод, твърдеше, че неразбирателството и "непреодолимите различия" стоят в основата на нейното решение. Таблоидите обаче, не се задоволиха с това обяснение и започнаха да ровят надълбоко, за да открият някоя пикантна подробност около развода. Така се появи и информацията за флирта между Брад Пит и Марион Котийар по време на снимките на новия им филм "Съюзени".

Сега обаче, информацията за новата забежка на Джоли, преобърна сюжетната линия в житейската история на "Бранджелина" придоби нов курс.

Според една от версиите, актрисата се влюбила в женен милионер и връзката им продължила шест месеца. Според друга — Джоли се влюбила в друга холивудска знаменитост и това довело до развода ѝ с Пит.

Според изданието Insider, Анджелина срещнала мистериозния ли любим по време на хуманитарната си работа за ООН. Събрали ги общите им интереси и желанието да помагат на онеправданите по света. Според изданието той е арабин от Близкия изток, който е завършил в Оксфорд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    1 1 Отговор
    Няма да се учудя ако е истина, тази е пълна ненормалница!

    Коментиран от #12

  • 2 Тошибиян

    1 1 Отговор
    Значи този нито е красив нито сексапилен и никога не бих я избрал за каквото и да било и това доказва за сетен път ще женската алчност край няма колкото и да е задоволена парично....
  • 3 Трол

    1 1 Отговор
    Друго си е да те лашка безсегментно бутало! Ма то кво да лашка, тая е изчагъртната от всякъде! Изряза си и гърдите, защото наследствено е била предразположена към рак! И щрак, Марийка на портрет-чиста мумия!

    Коментиран от #4

  • 4 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Трол":

    Наистина ли си е изрязала гърдите?

    Коментиран от #5

  • 5 лепна

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    И двете и гърди сапремахнати превантивно, заради високият риск от усложнения при рак на гърдата. Има инфо в нета.
  • 6 Кака Гинка

    0 1 Отговор
    Новината за развода им беше достатъчна сензация - до сега изглеждаха една от най-стабилните двойки.Само че,на жълтурите никога не им е достатъчно - учудена съм,че не са намесили извънземен разум;това с любовниците е много тривиално...
  • 7 Ahnenerbe

    0 1 Отговор
    Анд жана лина Бергендорф т.е. наркомански парцал собственост на мафията.Още малко като деградира и ще я самоубият за застраховката и...следващата
  • 8 Qwertyuiop

    1 1 Отговор
    Ако това за арабския милионер е истина, тази е луда. Арабите са най отвратителната гнусна раса, те са изроди които само приличат на хора. Гнус. Джоли си е намразила **тката.

    Коментиран от #14

  • 9 Откачалката

    1 0 Отговор
    Може и двамата да са виновни за развода кой знае най-лошото е че ще страдат децата но какво да се прави човешките същества са безумници.
  • 10 Parisien

    1 0 Отговор
    Че какво толкова като се е влюбила?!Живота си е неин.Може да прави каквото си реши.Постоянно се случват такива неща на много хора.Повечето коментирали темата изглеждат глейдаки коментарите им и прости и доста ограничени,че и расисти....

    Коментиран от #11

  • 11 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Parisien":

    Ти ли си интелигентния бе, либераст? Гледам, че от твоя коментар лъха на квантова механика, г-н нобелист?!
    Расисти сме били....
  • 12 той

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Не брат ! има поговорка ,че бивш милиционер и бивша к...а няма.
  • 13 Guti

    0 0 Отговор
    Актрисата наистина е много готина и се казва Марион Котияр, а не Марион Котийар.
  • 14 Момчил

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Qwertyuiop":

    Qwertyuiop, а ти сигурно си еврейскo!? Много още има да учим от арабите. Арабите са дали толкова много на света, а евреите само: паразитирането, лихварството, тероризма, педофилията, измамата, кръвосмешението.... Има едно определение за "добрите евреи" - тумурът на човечеството!!!
  • 15 Арабин

    1 0 Отговор
    до Qwertyuiop
    аз съм арабин а не мисля че съм гнусен , образован съм с више, женен съм на наистина много красива и секси българка и много ме обича , имаме 3 прекрасни деца , и жена ми е с више и имала много мераклии и кандидати за нея ..по бели и по високи и по богати и по...ама мен ме избрала и мен ме обича и от мен родила 3 деца .
    Искам да кажа с тази твоята тъпа логика да общиш всички хора в един кюп е не честно и при българите има мърша нали и като ти видят бг паспорта на запада едно време като крадяха колите масово на време не ти гледаха с добро око и все още ..но не можеш да кажеш че всеки бг е такъв. всяка нация има и добри и лоши.
    а арабите са с богата култура и история и са дали много наука на света и само да кажа че принцеса Даяна се влюбила в арабин преди да ги убият нали я ми кажи дали е била тъпа ..не той се държал с нея като кралица на света макар че имало около нея най прекрасни бели мъже и много богати но тя избрала Доди.

    Коментиран от #16

  • 16 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Арабин":

    Като сте толкова велики и сте дали толкова много на света, защо търсите бели?
    Женете си се за вашите "прекрасни" кадъни, а не избивайте комплексите си като купувате "любовта" на белите!
    Даяна, Джоли и жена ти, сигурно са били девствени като сте ги вземали, нали?
    Аман от суета!

    Коментиран от #19

  • 17 Иван Господинов

    0 0 Отговор
    Ама част от харема ли ще става на арабелата или ще му е единствена жена? И ония сичките дечурлига дето ги събираха по цял свят на него ли ще му ги зачука или ще гъ хвърли Брат да си бие главата проста с тях?
  • 18 Ассаламу Алейкум

    0 0 Отговор
    Нека, нека да види сега арабухата какъв здрав пердах ще ѝ хвърли едно здраво и 'убаво! Да си знае и да види що е то бой и къде и е мястото на жената.
  • 19 Арабин

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Никой не говори колко е велик, просто исках да кажа че любовта не познава нито раса нито цвят на кожа нито език, любовта няма бариери ,нито Даяна нито Ангелина нито жена ми са влюбили в парите защото ви гарантирам че и трите жени до колкото знам са богати жени.
    Расизма и омразата и самосъжалението ви дето ви си личи от думите е много грозно, жалко за вас че съдите хората по тяхната расата а не по ума или качествата им, това си е ваш проблем. ние сме добре и щастливи ...пожелавам го на всекиму :)

    Коментиран от #20, #23

  • 20 Иван Господинов

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Арабин":

    Добре както кажеш само не се взривявай

    Коментиран от #21

  • 21 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Иван Господинов":

    За съжаление арабина ви затапи в тия коментари. Н може да се обиждат арабите на общо основание , и там има различни 'нации' - от Египет и от Либия са различни. Зависи откъде ги вземеш, има места с древна култура, която им е помогнала да бъдат по-хора. Само с гола омраза няма да стане. Покажи културата и знанията на българите. А това какво е направила тая холивудска кокошка не е толкова важно.
  • 22 5748

    0 0 Отговор
    Е нали беше Бакир Изетбегович ... Анджиту или се гъбарка с жълтата преса или е изчаткала тотално ...резна си цицонките ...щеше да си маха и 'най-милото' ся оък и няква арабела овъргаляла ... ей ся Брад Пит ако се пропие и пее побелях и остарявам на Сашо роман ше го призная за мой човек;)
  • 23 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Арабин":

    Пич, каква любов те гони? Ти вярваш ли си на простотиите или не може да приемеш истината, че това са бели к..ви?
    Каква любов, като не може да кажеш един стих на родния и език, каква любов, като нямате допирни точки, каква любов като нито си мистър Олимпия, нито си Нобелов лауреат, нито си Микеланджело?
    Вярвай си, но падаш още по-ниско като пишеш с два ника!
    Никой не избира какъв да се роди, но всеки избира как да живее и за това носи последствията си!
    Жалко, че нямаш доблестта да си зададеш сам въпросите които ти зададох в предишните постове, а вместо това предпочиташ да живееш в заблуждение, че си нещо изключително и си повече от нас българите!

    Коментиран от #24

  • 24 Арабин

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Гост":

    Убий простака с мълчание :)

    Коментиран от #25

  • 25 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Арабин":

    Ето, че ясно показа същността си, комплексар!
    Разбрахме колко ти е капацитета и колко болезнена за теб е истината!!!