10 Октомври, 2016 00:45 2 937 1

Секси съдийка била запленена от Джерард и Торес

  • секси-
  • красавицата-
  • съдийка-
  • екатерина костюнина-
  • снимки

Красивата страна на футбола

Нападателят на Атлетико Мадрид Фернандо Торес е бил пример за подражание на превърналата се в сензация в последната седмица руска футболна съдийка Екатерина Костюнина. 21-годишната девойка става популярна буквално за една нощ след журналистически материал за нея.

Секси съдийка била запленена от Джерард и Торес

Материалът и снимките от профила й в Инстаграм завладяват света и се публикуват по цял свят. Екатерина дори е преброила страните, в които вече е писано за нея - по нейните сметки те са точно 63, защото хора от толкова държави са й писали в Инстаграм. Преди да започне да надува свирката, крехката девойка е искала да стане футболистка и е играла в женски отбор.

"Бях на 13. Влюбих се във футбола. Стените на стаята ми бяха покрити с плакати на Стивън Джерард и Фернандо Торес от любимия ми Ливърпул. Разучавах финтовете на Фернандо в интернет. В момента единствено Погба се доближава до него. Прекарвах дните си с топката в крака. Не съм била особено популярна сред момчетата, а и сега не се считам за особена красавица. Покрай спорта обаче прекарах леко пубертета.

Покрай тази известност обаче сега звънят журналисти, модни агенции - всички искат да идват в родния ми Красноярск да ме видят", споделя интернет сензацията в интервю за водещ руски спортен сайт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 has me pele

    0 0 Отговор
    Прилича на нашенска чалгарка но разликата е че е научила правилата на играта. Може би.