10 Октомври, 2016 10:09 1 483 0

Линдзи Лоън посети бежански лагер в Турция

  • лоън-
  • турция-
  • бежанци-
  • лагер
Линдзи Лоън посети бежански лагер в Турция - 1
Снимка: БТА/АР

Американската актриса Линдзи Лоън посети бежански лагер в град Низип, окръг Газиантеп, Южна Турция, съобщи в. "Хюриет дейли нюз".

Лоън се срещна със сирийски бежанци в Низип. Тя качи в Инстаграм своя снимка, на която е забрадена, заедно със служителка в лагера.

По време на визитата си Лоън пя песни с деца на сирийски бежанци. Холивудската актриса бе посрещната при пристигането си в град Газиантеп от кметицата Фатма Шахин. Лоън благодари на Газиантеп и на Шахин за грижите, които полагат за бежанците от Сирия.

В края на миналия месец Лоън посети сирийски бежанци в Истанбул и заяви, че е необходимо светът да направи повече за тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА