Last news in Fakti

11 Октомври, 2016 08:32 6 618 4

Руски учител реши проблема с пушещите ученици

  • русия-
  • учител-
  • пушка-
  • физкултура-
  • пишещи-
  • ученици-
  • цигари-
  • суксун

Инцидентът е станал в Пермския край през миналия месец

Руски учител реши проблема с пушещите ученици - 1
Снимка: Социалните мрежи

Учител по физическо възпитание в Русия намери интересен подход да се справи с пушещите ученици, а именно - стреляйки по тях, пише „Комсомольская Правда“.

В Суксун, намиращ се в Пермския край, 23-годишен даскал предизвика скандал заради подхода си за справяне с тютюнопушенето сред младите.

Местните жители заявиха, че учителят – син на директора – е стрелял по деветокласници, скрити зад храсти близо до училището.

Инцидентът е станал на 21 септември. Александър Сергеевич стрелял с пушка по децата, криещи се с цигара в ръка. Един от куршумите изсвистял близо до ухото на едно от децата.

Възмутени родители поискали обяснение от директора. Той обяснил, че учителят – и негов син – стрелял по храстите, където случайно са се намирали ученици. В кабинета влязъл и самият Александър Сергеевич, който заявил, че не се целел в децата, а в краката им. Тъй като краката – по всичко личи – не са част от тях.

Едно от децата е било ранено при инцидента. Според родители на деца от даскалото Сергеевич си е позволявал фриволности по време на часовете по физическо. Много от тях обаче не смеели да се оплачат, защото ставало въпрос за сина на директора.

В социалните мрежи се разчу за скандала, а прокуратурата е започнала разследване. Едно е сигурно – следващият път, преди да запалят цигара, учениците ще се огледат дали са на прицел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макаренко

    2 0 Отговор
    Eй такива даскали са необходими на българското школо. Ша излиза качествена продукция, а не лекета като сега. Респект трябва.
  • 2 обеднял руснак

    0 0 Отговор
    Това е за пушенето а за пиенето направо разстрел!

    Руската "образователно -възпитателна" система в действие!
  • 3 dartmindil

    0 0 Отговор
    чак стрелба не знам, но нашия даскал по физическо на времето като ни хванеше с цигарите си знаехме, че следва един як шамар та чак звездички ти се привиждаха. но като си келеш това е . няма да си в час а ще пафкаш??? яподръж ти тез шамари. и станахме хора,нооо вече сме по на 40, а новото е леш и лиги

    Коментиран от #4

  • 4 Кефала

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "dartmindil":

    леш, лиги, наркомании, комуни, затвори, психиатрични, убийства, самоубийства