Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 00:15 2 902 3

Памела Андерсън пак скочи срещу порното

  • андерсън-
  • порно-
  • секс-
  • чувства-
  • емоции
Памела Андерсън пак скочи срещу порното - 1
Снимка: БТА/АР

Памела Андерсън може да е бивш модел на Playboy и самата тя да прилича на порнозвезда, но актрисата се обяви срещу порното. 49-годишната актриса смята, че мъжете трябва да си наложат да не гледат порнографски филми, защото те ги правят лоши и безчувствени любовници. Пам е убедена, че порното осакатява представителите на силния пол и те вече не могат да правят вълнуващ секс с половинките си.

Тя казва: „Хората имат толкова много достъп до порно, че стават все по-неемоционални, а сексът става от странен по-странен.“ Тя добавя: „Случвало се е да ме плюят в леглото и да ме наричат с мръсни имена, именно заради порното.“

Най-известната спасителка на плажа добавя: „Знам, че съм част от проблема, тъй като съм позирала за Playboy и съм си правила секс касета, но не ми е било приятно да ме третират като порно актриса.“

„Човек трябва да се вгледа в собственото си поведение. Ако единият партньор непрекъснато гледа порно онлайн заключен в банята, това вреди на интимността и трябва да се вземат мерки“, смята тя.

Памела, която има двама големи сина от бившия си съпруг Томи Лий – Брандън и Дилън, споделя и как съветва своите момчета по темата.

„Говорила съм с тях за това и те си имат приятелки. Казала съм им, че ако те се държат с неуважение към тях, все едно не уважават мен самата.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йънг

    1 0 Отговор
    Памело, те хората скоро, ще спрат да се възпроизвеждат по нормален начин, т.е. да правят секс, а ти си се затюхкала !
    Е го вие един кандидат за президент имате, който си пада по жени, а го изядохте заради това!
  • 2 Morgoth

    0 0 Отговор
    Светът е различен ако си пред или зад пушката :)
    Приятно и е било да стане известна и да натрупа лесни пари от това, че изглежда като проститутка, ама разбираш ли не искала да се отнасят с нея като с такава! Е по какъв друг начин?
  • 3 гогу

    0 0 Отговор
    Тая пък откакто изпи една кофа със спе.ма много компетентна стана ... ха ха.