Last news in Fakti

21 Октомври, 2016 16:08 2 203 1

Жана: Имам нужда само от любов

  • бергендорф-
  • наркотици-
  • любов-
  • изповед

Певицата изля душата си пред Емануела

Жана Бергендорф продължава да се бори с проблемите си под покрива на Къщата на Биг Брадър. Певицата изля душата си пред Емануела и направи признания, които доказват силата на нейния характер и воля. Тя е решена, че все още може да победи в шоуто и знае, че единственото, от което има нужда е само любов.

"Тук съм, за да си почина, да ги спра", призна тя. "Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина", допълни Бергендорф.

Певицата призна, че има проблеми с бъбреците и е убедена, че това е причинено от употребата на кокаин. 

Фокусът на съквартирантите се стовари върху външния вид на Бергендорф. Зоркото им наблюдение установи, че певицата е качила поне 10 кг. след влизането си в Къщата. В последните дни пък и пропускала душа. Именно това стана причина Вип Брадър да подложи Жана на диета.

"Ти си дебела, Жана", откровен бе той. Това пък предизвика възмущение в социалните мрежи. Феновете на певицата бяха изумени как може да се унижава така човек в национален ефир.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    Имаш нужда от един хубав бой.наркоманска кифла.