Last news in Fakti

23 Октомври, 2016 00:04 2 551 0

Белен Родригес залюби мотоциклетист

  • белен родригес-
  • мотоциклетист-
  • любов

Прелестната Белен Родригес има нова голяма любов в живота си.

Аржентинската моделка от години живее в Италия и може да се похвали, че е имала връзка с различни футболисти, начело с Марко Бориело, с когото няколко пъти се разделяха и сдобряваха.

Белен има и един брак зад гърба си. С танцьора Стефано де Мартино, с когото се ожениха през септември 2013 година, а малко по-късно се роди синът им Сантяго.

Красавицата се залюби и със сина на Давиде Липи. Синът на Марчело Липи се изявява като агент на млади перспективни играчи, но и той не успя да задължи Белен за дълго.

Сега новата страст на латино изкусителката е мотоциклетистът Андреа Яноне. Колко ще продължи тяхната авантюра, предстои да разберем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА