Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 11:28 8 864 4

Българка е в топ 10 на най-добрите маникюристи в САЩ

  • катя райкова-
  • българка-
  • маникюр
Българка е в топ 10 на най-добрите маникюристи в САЩ - 1

Най-добрата българска маникюристка Катя Райкова зае престижното седмо място в класацията за най-добри маникюристи на САЩ.

Райкова спечели позицията след няколко изключително оспорвани състезания по маникюр, на които конкуренцията е повече от голяма. Със своя хъс и прецизност българката обра едни от първите места в някои от най-трудните категории на състезание за маникюристи. 

В патриотичен дух тя реши да представи изкуството си и на родна земя.

Райкова представя едни от най-авангардните си творби в маникюра в изложба наречена "My inspiration". Експозицията е част от стартиралия форум "Арена на красотата", който се провежда в столичния „Интер експо център“ и продължава до 23 октомври.

Изложбата на българката показва 11 фотоса на свои нейл арт творби, вдъхновени от ултрамодерните световни трендове в маникюра. Работите й често излизат извън границите на въображението, а удължените нокти носят усещането за Космос, сътворение и женска идентичност.

По време на събитието Катя Райкова ще се включи и в съдийски тим, който ще излъчи най-добрите български професионалисти в пет отделни категории в областта на маникюра.

Българка е в топ 10 на най-добрите маникюристи в САЩ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмммм

    0 1 Отговор
    Това е толкова непрактично. Дефакто с този маникюр не може да хванещ нищо. Кой мозък го е измислил не знам, но е тъпо...

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 голяма тъпотия

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Хмммм":

    Хмммм, това е направено за състезанието, не е ежедневен маникюр..... не четете ли, или само си гледате картинки и си хейтите........