Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 15:57 5 013 7

Американка продава девствеността си от обич към семейството

  • девственост-
  • продан-
  • момиче-
  • сащ-
  • американка-
  • търг-
  • семейство-
  • обич-
  • невада-
  • катрин стоун

Младото момиче мечтае един ден да стане юрист

Американка продава девствеността си от обич към семейството - 1
Стопкадър: Си Ен Ен

20-годишна американка започна работа в бордей в щата Невада. За разлика от другите момичета, обаче, тя не прави секс, пише Си Ен Ен.

В западния американски щат проституцията е легална. Катрин Стоун е избрала този път от обич към семейството. През 2014 година къщата, в която живеят тя и нейните близки, е унищожена при пожар. Нямат застраховка.

Наскоро младото момиче, което мечтае да учи в колеж и да стане адвокат, вижда реклама в интернет, която й обещава много пари. Поради това е решила да продаде... девствеността си.

Катрин Стоун се е свързала с Денис Хоф, собственик на бордеи, и му е споделила желанието си. „Това е нейният избор. Не мисля, че е добра идея някое момиче да изпие шест текили и по този начин да загуби девствеността си“, заяви Хоф.

Самата Стоун споделя, че голямата й мечта е да запише право и да практикува професията, но заради пожара целият й свят се преобърнал.

„Идеята да продам девствеността си се зароди, докато сърфирах в интернет. Прочетох за бордеите и видях в тях шанс да оправя проблемите си“, заяви американката.

Денис Хоф, собственик на седем бордея в Невада, заяви, че всяка седмица получава 2-3 подобни предложения. Той се е съгласил да помогне на младото момиче, но само ако получи 50% от сумата.

„Хората казват, че трябва да го направиш от любов. Но ако се замислите – аз го правя, защото обичам моето семейство“, споделя Стоун.

Нейната девственост към момента се оценява на близо 400 000 долара (такава сума е достигната на търга), но тя изчаква перфектната оферта.

„Чакам мъж, с когото да почувствам връзка, така че изживяването да бъде специално и за двамата“, казва момичето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ганчо

    0 0 Отговор
    Ай ся- 400000$, за ква се помисли тая, за единствената слива в света. За тез пари в Тайланд, ще го набутвам докато съм жив. Може и наследство за внуците да оставя...

    Коментиран от #6

  • 2 Кор

    0 0 Отговор
    Още не е почнала да го прави, а вече проституира! Розови оправдания за мръсна реалност. Сега заради пожара после, ще е заради нещо друго, "оправдания" винаги, ще се намерят!
    Ама и сводника си го бива - 50% !?!?
    Само, кой е лудия в цялата схема готов да дава 400 хил.!?
    Иначе всяка хитруша може да вложи там няколко хил. долара за операция по възстановяване на девствеността и после да умножи вложеното стократно с малко театро.
    Явно балъците са последното нещо, кото ще изчезне от тая земя ;)
  • 3 копеле

    0 0 Отговор
    Ку.ва неземна
  • 4 рес еоод

    0 0 Отговор
    Да последва призива на мадона
  • 5 мъжкар

    0 0 Отговор
    УУУОООХХХААААААА!Тва ако го прибарам в БМВ-то направо ше му се изтъркат зъбите от кавали и после ше го гъча на предния капак !!!!!УУООХХААААА!!!!
  • 6 Сумитомо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ганчо":

    А в България колко реколти от сливи ще береш. Още като бях млад и ми се закове погледа на някое ку.ве, съветът на старите кучета беше "50 ле“а и е твоя". Ами, един час работа с приятен младеж като мен, малко натискане в леглото, две-три сочни свирки като на влакчетата и печели пари колкото хората със заплата 500 лева правят за три дни. Тази обаче е рядко грозна и не знам сериозен човек как би се навил.

    Коментиран от #7

  • 7 Сумитомо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Сумитомо":

    Ми остави другото, ама днес отново ги гледам и слушам - говорим за реколтите от сливи. Да си забелязал, че обикновено жените имат телефоните на всички от фирмата, в която работят? Ако се досещаш - кеф ти Данчо, кеф ти Панчо. Постоянно някой им звъни, постоянно има поводи за разговор, за покана "на кафе" и т.н. Нали не смяташ, че някоя ще си сложи девствен пояс?!