24 Октомври, 2016 01:44 963 0

Бенедикт Къмбърбач ще става отново баща

  • къмбърбач-
  • дете-
  • татко
Бенедикт Къмбърбач ще става отново баща - 1
Снимка: БТА/АР

Съпругата на британския актьор Бенедикт Къмбърбач – Софи е бременна с второто им дете. Звездата и театралната режисьорка вече имат 16-месечен син Кристофър. Според сайта E! News 40-годишният Къмбърбач и жена му ще се сдобият с още един наследник някъде около втората годишнина от сватбата си, която се състоя на 14 февруари миналата година. Двамата сключиха брак на частна церемония на живописния английски остров Уайт, само два месеца преди да се роди първото им дете.

В изявление за това как се чувства като баща, звездата от „Игра на кодове“ призна, че дава същата всеотдайност и любов на детето си, както досега го е правел за работата си. Той призна, че безсънните нощи покрай бебето не му пречат особено, тъй като и без това е свикнал да става в 4 часа сутринта, за да тренира.

Актьорът от сериала „Шерлок“ добави още: „Вече основният ми приоритет през деня е да се прибера у дома след работа, да видя семейството си и да изкъпя сина си.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА