25 Октомври, 2016 00:02 1 096 0

Кунис и Кътчър се забавляват на мач

  • кътчър-
  • кунис-
  • бейзбол-
  • селфита-
  • бременност
Кунис и Кътчър се забавляват на мач - 1
Снимка: БТА/АР

Бременната Мила Кунис и половинката й Аштън Къчър се забавляваха на мач на любимия си бейзболен отбор "Лос Анджелис Доджърс", който игра с "Чикаго Къбс". Те се снимаха с фенове, правиха си селфита и не спряха да подкрепят играчите. Дори в началото на мача обявиха стартовия състав на отбора. Мила облече екип с № 1, а за Аштън беше втори номер.

Актрисата е в напреднала бременност. През юни американката от украински произход (истинското й име е Милена Марковна Кунис) съобщи, че е бременна с второ дете - момче.

Тя и Аштън се ожениха тайно миналата година, имат 2-годишна дъщеря Уайът Изабел. Близък до семейството каза за американски медии, че актьорите много искали да имат и момче и сега били много щастливи, когато разбрали пола на бебето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА