25 Октомври, 2016 00:45 1 301 0

Миранда Кер стяга сватба

  • кер-
  • сватба-
  • шпигел-
  • брак

Миранда Кер и създателят на Snapchat Евън Шпигел се сгодиха наскоро, но вече се подготвят за голямото събитие. Бившата съпруга на Орландо Блум и най-младия милиардер в света вече имат дата за сватбата. По думите на манекенката подготовката за церемонията тече с пълна сила. 

На въпроса кога ще е церемонията, топмоделът заяви: "Ще бъде следващата година. И истината е, че вече нямам търпение".

По-рано Миранда Кер заяви, че предложението за брак било неочаквано за нея. Когато 26-годишният милиардер поискал ръката й, тя изобщо не била подготвена за случващото се.

"Не го очаквах, наистина. Той ми каза: Миранда, това е първият и последен път, в който ще коленича пред теб. При което аз започнах да треперя от щастие, стана ми много емоционално", заяви в интервю 33-годишната красавица, която има един син от брака си с актьора Орландо Блум.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА