Last news in Fakti

28 Октомври, 2016 01:30 2 178 0

Папагал доносничи за изневяра

  • папагал-
  • изневяра-
  • кувейт-
  • птица-
  • прислужница

Изневярата в Кувейт подлежи на сурови наказания

Папагал доносничи за изневяра - 1
Снимка: Wikipedia

Жена, подозираща мъжа си в изневяра с домашната прислужница, се обърна към съда. Доказателството, с което разполага, е папагал, пише „Дейли мейл“.

Птицата започнала да ръси нецензурни думи, които той никога не е изричал в леглото с нея. Любопитната случка се е разиграла в Кувейт, където изневярата е незаконна.

Съпругата веднага е подала иск срещу мъжа си. Властите обаче отказват да приемат това доказателство, тъй като не е ясно откъде папагалът е чул сексуалните реплики.

Възможно е да ги е чул по телевизията или радиото, твърдят разследващите. Ако някой бъде признат за виновен в изневяра в Кувейт, то подлежи на сурово наказание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА