Last news in Fakti

28 Октомври, 2016 12:24 3 745 1

Нейното тяло струва 29 млн. паунда

  • кайла итсинес-
  • треньор-
  • тяло

Кайла Итсинес е прави състояние от изготвяне на програми за тренировки

Кайла Итсинес е фитнес гуру, която чрез програмите си създаде империя за 29 млн. паунда, съобщи „Сън“.

Тя е била едва на 18 години, когато е осъзнала, че създаването на персонални програми за тренировки на частни клиенти могат да се окажат огромен източник на пари. Тя спечелила фенове със серия от снимки на своето изваяно тяло в социалните мрежи. След това започнала да прави фотографии „преди и сега“ със свои постоянни клиенти.

Така тя започнала да получава поръчки от целия свят. В родната си Австралия Кайла има клиенти, които тренира лично, а за тези в чужбина изготвя специални планове.

Нейният приятел Тоби е изпълнителен директор на компанията. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат Пит

    0 0 Отговор
    Малйййй това ако е изваяно тяло аз съм на Марс и съм извънземно.Тази ако се съблече гола между краката ще се вижда един кокал и два крака като кибритени клечки.