Last news in Fakti

10 Декември, 2016 00:45 2 416 0

Джесика Алба - не само красива, но и умна

  • алба-
  • предприемач-
  • актриса-
  • кариера-
  • фитнес-
  • приходи
Джесика Алба - не само красива, но и умна - 1
Снимка: БТА/АР

Актрисата Джесика Алба често дава интервюта, в които я питат как поддържа перфектната си форма и красота.

В най-новото, за австралийското издание на списание Women's Health, тя споделя, че фитнесът й е скучен, но когато се събере с приятели в залата нещата се променят. "Много обичам да ходя на фитнес с група от приятели. Това ме мотивира повече, а ми е по-забавно", разказа 35-годишната актриса пред списанието.

Друго нейно правило е, че човек трябва да си знае приоритетите. Очевидно е, че Алба добре подрежда нещата в живота си. Както е известно, списание "Форбс" я провъзгласи за най-богатата самоиздигнала се жена в САЩ.

Красавицата притежава състояние от 200 млн. долара. Тя е инвеститор в компанията "Онест къмпани". Тя произвежда и продава екологични и биологични бебешки продукти - пелени, матернизирани млека, оборудване за хранене, продукти за баня и тяло. Компанията е основана през 2011 г. Прогнозните й приходи за тази година са 250 милиона долара.

Решението си да създаде фирмата Джесика Алба взима заедно с още четирима предприемачи, когато забременява с първото си дете през 2008 г. Тогава тя установява, че продуктите предназначени за майките и бебетата често предизвикват алергични реакции. Тя си поставя за цел да осигури финансиране за компания, която да предлага качествени, но достъпни продукти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА