Last news in Fakti

26 Март, 2012 17:01 81 728 22

Украйна със закон се отказва от мисионерската поза в секса

  • украйна-
  • секс-
  • мисионерска поза

 

В Украйна зрее революция – не демократична или оранжева, а просто сексуална. Тази цел не си е поставила някоя подкрепяна от чужбина неправителствена организация, а лично парламентът (Радата) в Киев, съобщава в. „Гласът на Украйна“.

На украинските депутати е раздаден законопроект, който предвижда забрана на мисионерската поза като част от усилията на правителството да се справи с отрицателния демографски прираст. В замяна властта ще насърчава практикуването на „кучешката“, при която има по-голяма вероятност за зачеване.

Освен това инициаторката на законодателната инициатива народният представител Наталия Юриевна Королевская предлага да се забранят абортите, а бездетните двойки да се обложат с нов допълнителен данък.

Последните две предложения трудно бих ги подкрепил в пленарна зала, заяви за украински таблоидни издания пожелал анонимност депутат от мнозинството. Но бих подкрепил колегата Королевская за забрана на мисионерската поза, заяви народният представител.

Мнозина депутати смятат, че Наталия Королевская, майка на двама сина, има достатъчно опит в тази част и те трябва да и се доверят.

От своя страна вносителят на законодателната инициатива намекна, че нейното предложение е по-скоро за популяризирането на различни сексуални техники, които да се включат в борбата със ниската раждаемост.

Зевзеци вече коментират в местните форуми, че предстоящото Европейско първенство по футбол е чудесен повод за промоциране на „кучешката поза“. Да вземем пример от канадците – те харесват тази сексуална техника, защото позволява и на двамата партньори да гледат първенството по хокей, коментират шегаджии.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тенев

    9 0 Отговор
    пълни изроди. Явно там са по-тъпи и от нашите умници в парламента. Вместо да създадат нормални демократични условия за живот, те продължават с допълнителни ограничаване на човешките им права.
  • 2 дедо стефчо

    4 0 Отговор
    хо хо хо
  • 3 Bat Pesho

    5 0 Отговор
    Идиоти!...
  • 4 Младен Садинов

    11 0 Отговор
    Навсякъде по света депутатите са такива малоумници???
  • 5 Радо

    7 0 Отговор
    Да вземем да изпратим м....лите да им оправят проблема.
  • 6 Иван Иванов

    6 0 Отговор
    А те Украинките така хубаво си раждат тук в България
  • 7 Маргарит Цветков

    7 0 Отговор
    По-скоро някоя феминистка организация се е оплакала на парламента, че само задната пражка вълнува мъжете им. И нали се знае, че забранения плод е най-вкусен ......
  • 8 ???

    5 0 Отговор
    Боже ...е.ати малоумниците !! Как може да збараниш някоя поза ? Някой ще ти свети докато правите секс , камери ли ще има ??? Как ще те облагат с данък ако не можеш да имап дете > А ако не искаш ? А ако нямаш възможност ??? Божееее !? Ужас ! Аз ако стана премиер ,няма да питам депутати , а хората и няма да бъда тъп малоумник който да си вади законите от дупките !
  • 9 васил порожанов

    4 0 Отговор
    kreteni
  • 10 ЗАДНА ПРАШКА

    6 0 Отговор
    АКО ПРИРАСТА Е ОТРИЦАТЕЛЕН ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ХОРАТА НЕ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ ! КОГАТО ИНТЕЛИГЕНТЕН МИСЛЕЩ ЧОВЕК НЕ СЕ ЧУВСТВА ОСИГУРЕН КАКТО И СПОКОЕН В ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ ТОЙ НЕ СИ ПОЗВОЛЯВА ДА СЪЗДАВА ДЕЦА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ТОЙ САМИЯ ЕДВА ОЦЕЛЯВА ! ТИПИЧНАТА ГОЛЯМА РАЖДАЕМОСТ В УСЛОВИЯ НА МИЗЕРИЯ СЕ НАБЛЮДАВА ПРИ НЕГРАМОТНИ ИЛИ НИСКО ОБРАЗОВАНИ ПРОСЛОЙКИ ОТ ОБЩЕСТВОТО КАКТО И ПРИ НЯКОИ МАЛЦИНСТВА ( циганите например - но не само те ) В СЛУЧАЯ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО Е НЕ САМО СМЕШНО НО И НАКЪРНЯВА ЧОВЕШКАТА СВОБОДА И ПРАВА . КАКТО ВСЕКИ СЕ ДОСЕЩА КАК ТОЧНО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЯ ДВОЙКА ПО КАКЪВ ТОЧНО НАЧИН ПРАВИ СЕКС ! ПО-СКОРО ТОВА СА НЯКАКВИ НЕСЕРИОЗНИ КЛЮКИ ИЛИ СЛУХОВЕ ИЛИ ПЪК АКО Е ИСТИНА ТО ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ ИМАТ СЕРИОЗНИ ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ ( както повечето такива между впрочем ) И СЛЕДВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДАТ РЕГИСТРИРАНИ В МЕСТНИЯ ПСИХО ДИСПАНСЕР ...СЛЕД ОБСТОЕН ПРЕГЛЕД РАЗБИРА СЕ .
  • 11 Разпутин

    3 0 Отговор
    Е тези пък посегнаха на най хубавата поза.
  • 12 желев

    3 0 Отговор
    Това че жените обичат повече кучешката не е причина да забраняват която и де е друга поза. макар че гледането под завивките и какво се случва там не е работа на политиците! така че всякя забрана в тази област си е малоумие.
  • 13 аз

    1 0 Отговор
    И как ще се контролира? Може би със скрита камера във всеки дом? Простотията няма граници.... Те жените им ялови, мъжете им не могат да ш.бат- искат деца да имат. Тъпанари неграмотни.
  • 14 стратокастър

    1 0 Отговор
    Госпожа Наталия Королевская след като прокара закона в парламента трябва да го пополяризира като демонстрира горе изброените пози/най-добре на живо/ и в най-затънтените кътчета на Украйна а и по други части на континента където има проблем с раждаемостта защото много хора не са на ясно с мисионерска ,кучешка....!
  • 15 юрии луканов

    1 0 Отговор
    аи с..тир бе не забрабяйте и турците там опитите да забременее мъж продължават макар че в софия вече има -в маршрутка18
  • 16 бай Иван

    2 0 Отговор
    Руската простотия я няма никъде по света.
  • 17 чети бавно

    1 0 Отговор
    Иванее, хората са украинци!
  • 18 PlimP

    1 0 Отговор
    Украйна, кво повече да говорим, то руснаците са келеши, пък за тях нямам думи, повече са тъпи като галоши, лошото е, че и в БГ простотията се развива, като мана по асма
  • 19 николай маринов

    1 0 Отговор
    Намесата на Цецка Цачева в случая е очевидна. Целта е да се покаже простотията и в други парламенти освен нашият.
  • 20 мартин акакка

    1 0 Отговор
    То им се напиват мъжете и хич не им е до секс а после позата им била виновна .Аман от простотия
  • 21 D-ra

    2 0 Отговор
    Тия ги удари чак сега Чернобил май ...?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.